Αντιστροφη Μετρηση Για Την ‘Black Friday’ Με Εβδομαδα Προσφορων Απο Την Ryanair

20 Nov 2017

7ημερο Μοναδικων Προσφορων Στο Ryanair.Com

Η Ryanair, η No.1 αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, ανακοίνωσε σήμερα (20 Νοεμβρίου) αντίστροφη μέτρηση για την ‘Black Friday’ με επτά ημέρες καθημερινών προσφορών στο Ryanair.com.

Η πρώτη ημέρα ξεκινά με μοναδική Χριστουγεννιάτικη προσφορά, προσφέροντας ως και 15% έκπτωση σε 500,000 θέσεις, διαθέσιμες προς κράτηση ως απόψε τα μεσάνυχτα, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο. Οι πελάτες θα πρέπει να παρακολουθούν το Ryanair.com, ώστε να προλάβουν τις μοναδικές αυτές προσφορές.

Επιπλέον, ενόψει της εβδομάδας προσφορών για την black Friday, η Ryanair θα προσφέρει 20% έκπτωση σε όλες τις παραδοτέες αποσκευές.

Ο Robin Kiely  της Ryanair δήλωσε:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λανσάρουμε νέα εβδομάδα προσφορών ενόψει της ‘Black Friday’, με μοναδικούς ναύλους για επτά ημέρες.

Προσφέρουμε 15% έκπτωση σε 500,000 θέσεις για ταξίδια τον Δεκέμβριο, διαθέσιμες προς κράτηση ως απόψε τα μεσάνυχτα. Οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο Ryanair.com σήμερα ώστε να μην χάσουν την νέα μοναδική προσφορά μας.

Παράλληλα, ενόψει της Black Friday’, αυτήν την εβδομάδα προσφέρουμε 20% ‘έκπτωση σε όλες τις παραδοτέες αποσκευές, εξασφαλίζοντας ακόμα χαμηλότερους ναύλους για το επιβατικό κοινό.”