Η Ryanair Προσφερει Δωρεαν Παραδοτεα Αποσκευη 10 Κιλων Στους 2 Εκατομμυρια Επιβατες Διχως Προτεραιοτητα Οι Οποιοι Εκαναν Κρατηση Πριν Και Κατα Τις 31 Αυγουστου Για Ταξιδι Μετα Την 1 Νοεμβριου

06 Sep 2018

H Ryanair σήμερα (6 Σεπ) ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει δωρεάν μια παραδοτέα αποσκευή 10 κιλών στους 2 εκατομμύρια επιβάτες δίχως προτεραιότητα οι οποίοι έκαναν κράτηση πριν την 31η Αυγούστου για ταξίδι μετά την 1η Νοεμβρίου, την ημερομηνία στην οποία αρχίζει να διατίθεται η νέα υπηρεσία της πιο οικονομικής παραδοτέα αποσκευής των 10 κιλών που πλέον θα εξαλείψει τις δωρεάν αποσκευές στην πύλη και μαζί τους τις καθυστερήσεις των πτήσεων. Οι 2 εκατομμύρια αυτοί πελάτες δίχως προτεραιότητα έχουν ενημερωθεί μέσω email σήμερα ότι μια δωρεάν παραδοτέα αποσκευή 10 κιλών έχει προστεθεί στην κράτηση τους.

Επιπροσθέτως, οι περίπου 50,000 επιβάτες που έκαναν κράτηση πριν την 31η Αυγούστου αλλά αγόρασαν προτεραιότητα επιβίβασης (ως επιπλέον υπηρεσία) μετά την 1η Σεπτεμβρίου, αφού ανακοινώθηκε η νέα πολιτική στην 31η Αυγούστου, έλαβαν επιστροφή €8 για την αγορά της προτεραιότητας και θα τους επιτραπεί να ταξιδέψουν με προτεραιότητα δωρεάν.

Αυτά τα δώρα σημαίνουν ότι όλοι οι επιβάτες χωρίς προτεραιότητα που έκαναν την κράτησης τους πριν την 31η Αυγούστου δεν θα επηρεαστούν καθόλου από την νέα πιο οικονομική υπηρεσία των €8 παραδοτέας αποσκευής 10 κιλών που ισχύει από 1η Νοεμβρίου, καθώς θα μπορέσουν να παραδώσουν μια αποσκευή 10 κιλών στο check-in desk δωρεάν, την ημέρα του ταξιδιού τους.

Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε:

“Όλοι οι επιβάτες που έκαναν κράτηση πριν/και κατά την 31η Αυγούστου, δεν θα αντιμετωπίσουν επιπλέον κόστος ή ταλαιπωρία καθώς σήμερα έλαβαν μια δωρεάν παραδοτέα αποσκευή 10 κιλών από την Ryanair, η οποία έχει προστεθεί στην κράτηση τους. Επιπλέον προσβλέπουμε να καλωσορίσουμε τους 50,000 επιβάτες οι οποίοι ταξιδεύουν μετά την 1η Νοεμβρίου και έκαναν την κράτηση τους πριν την 31η Αυγούστου οι οποίοι αγόρασαν προτεραιότητα κατά τις τελευταίες δυο εβδομάδες αλλά θα λάβουν τώρα την υπηρεσία αυτή δωρεάν.

Όλοι οι επιβάτες που κάνουν κράτηση μετά την 31η Αυγούστου έχουν επιλέξει την προτεραιότητα επιβίβασης με κόστος €6 (η οποία τους επιτρέπει να μεταφέρουν 2 αποσκευές στην καμπίνα επιβατών) ή έχουν επιλέξει την υπηρεσία παραδοτέας αποσκευής 10 κιλών με κόστος  €8, ή έχουν επιλέξει να μην πληρώσουν κανένα επιπλέον κόστος και να ταξιδέψουν με την γενναιόδωρη μικρή τσάντα τους – η οποία έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις κατά 40% – από την 1η Νοεμβρίου.

Όπως πάντα η Ryanair συνεχίζει να μειώνει το κόστος του ταξιδιού και ταυτόχρονα με τη νέα πολιτική αποσκευών από 1η Νοεμβρίου εξαλείφει τις δωρεάν αποσκευές στην πύλη και τις καθυστερήσεις των πτήσεων.”