Ryanair Lansează Promoția De Weekend De “Vinerea Neagră”

24 Nov 2017

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a lansat astăzi, 24 noiembrie, o vânzare promoțională de 3 zile de “Vinerea Neagră”, oferindu-le clienților reduceri fantastice doar pe pagina web Ryanair.com.

Clienții pot beneficia de până la 20% reducere pentru 5,000,000 de locuri pentru călătorii în perioada decembrie – aprilie, dar care trebuie rezervate până la miezul nopții, Duminică (ora 24:00). Consumatorii trebuie să acceseze Ryanair.com, până la sfârșitul acestei săptămâni, pentru ultima ocazie de a se alege cu un chilipir de “Vinerea Neagră”.

Robin Kiely, Ryanair, a declarat:

“Avem până la 20% reducere pentru 5,000,000 de locuri pentru călătorii în decembrie – aprilie, care sunt disponibile pentru rezervări până Duminică. Clienții trebuie să acceseze Ryanair.com astăzi sau în acest weekend pentru a se asigură ca nu ratează oferta!

Ca parte a promoției noastre de ‘Vinerea Neagră’, vom mai oferi un discount de 20% pentru toate bagajele înregistrate achiziționate până Duminică, asigurându-le clienților noștri economii și mai însemnate.”