Our News

Our News

4 mins read

RYANAIR SĂRBĂTOREȘTE PESTE 300,000 DE REZERVĂRI PRIN ERASMUS STUDENT NETWORK

STUDENȚII ERASMUS AU ECONOMISIT PESTE 10.000.000 € CU RYANAIR

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a sărbătorit astăzi, 20 noiembrie, peste 300,000 de rezervări efectuate de membrii Erasmus Student Network pe platforma lor exclusivă de pe Ryanair.com, în cadrul unui eveniment de promovare a mobilității studenților, desfășurat la București.

Oferit ca parte a programului “Always Getting Better”, acest parteneriat oferă studenților Erasmus o platformă de rezervări dedicată pentru ESN, unde aceștia pot beneficia de 15% reducere pentru zborurile rezervate pe website-ul Ryanair.com, dar și un bagaj gratuit de cală pentru fiecare rezervare, oferindu-le membrilor ESN economii medii de 34€ pentru fiecare zbor.

Peste 300,000 de membri ESN s-au înregistrat, economisind peste 10.000.000 de euro pentru călătoriile lor. Al treilea an de parteneriat exclusiv este acum în desfășurare pe pagina web Ryanair.com, acolo unde studenții din peste 500 de universități, din aproape 50 de țări, pot beneficia de aceste reduceri exclusive oferite de Ryanair.

În București, Denis Barabas, Ryanair, a declarat:

“Ryanair și ESN au realizat împreună pentru promovarea mobilității studenților europeni în ultimele trei decenii mai mult decât oricare altă organizație. Suntem încântați să lansăm al treilea an de parteneriate exclusive cu Erasmus Student Network și să fi înregistrat peste 300,000 de rezervări pe platforma noastră dedicată Erasmus Student Network, care oferă studenților din cadrul universităților europene o gamă largă de oferte exclusive pentru zboruri, bagaje gratuite, dar și reduceri personalizate care să li se potrivească bugetului lor. Studenții au economisit peste 10 milioane de euro cu Ryanair de la începutul parteneriatului cu ESN în 2017, și sperăm că mulți alți studenți ESN vor beneficia de aceste reduceri fantastice în următoarele luni și ani.

Mai mult, studenții preocupați de problemele de mediu trebuie să călătorească în continuare cu cea mai verde / curată companie aeriană a Europei, totul pentru că noi producem cea mai redusă emisie de CO2 pax/km dintre toate companiile aeriene majore din UE, cu doar 66g.

Orice student Erasmus cu un ESN card valid se poate înregistra prin intermediul serviciului “MyRyanair” pentru a economisi chiar mai mult atunci când călătoresc cu cea mai mare companie aeriană a Europei, cu cea mai mare rețea de rute și cele mai mici tarife.”

 

Izabela Ungureanu, președinte ESN UniBucharest a declarat:

 

“Anul acesta asociația ESN sărbătorește 30 de ani de activitate și putem spune că suntem mândri că de la un grup de 32 de studenți am reușit să depășim până în ziua de azi granițele Uniunii Europene, avand peste 13.000 de voluntari activi (34.000 incluzându-i pe cei care fac parte din programul BeBuddy) în nenumărate orașe din fiecare țară membră ESN. Organizatia noastra promovează programul Erasmus+, fiind prezentă în România în cele mai mari centre universitare, iar prin parteneriatele noastre urmărim facilitarea mobilitatilor și ne dorim ca acestea să devină cat mai accesibile pentru studenți! Le mulțumim încă o dată celor de la Ryanair că s-au alăturat viziunii noastre și așteptam cât mai mulți studenți să profite de beneficiile oferite de Erasmus+, ESN și Ryanair!”

 

Denisa Murgea, președinte ESN ASE Bucharest a punctat:

 

Mobility is a lifestyle este unul din principiile de bază ale organizației noastre și cel cu care eu rezonez cel mai mult. Colaborarea ESN cu Ryanair este cel mai bun exemplu în acest sens și de departe una dintre cele mai fructuoase și apreciate de studenții din toată lumea, pe toate cele 3 nivele în care organizația noastră activează: local, național și internațional. Impactul pe care acest parteneriat l-a avut, și îl are în continuare, este demonstrat de statisticile care ne arătă că numărul studenților care aleg să plece într-o mobilitate de studiu sau internship a crescut cu un procent vizibil în ultimii 3 ani. Suntem într-o continuă dezvoltare, iar până în 2025 ne-am propus să depășim granițele Europei și să ne extindem la nivel global, promovând programul Erasmus+ în toate colțurile lumii. Este o provocare pe care o lansăm tuturor celor care ne citesc și ne urmăresc, aceea de a porni alături de noi în această călătorie internațională.”

Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesați https://www.ryanair.com/ie/en/plan-trip/explore/erasmus

Related News

  • RYANAIR LAUNCHES PRAGUE – PAPHOS & KOSICE ROUTES

    Ryanair, Europe’s No.1 airline, today (1st August) celebrated the first flight from Prague to Paphos, while on Monday (3rd August) it will launch a twice weekly service to Kosice, both as part of its extended Summer 2020 schedule.

    To celebrate its new routes, Ryanair has launched a seat sale with fares from 729 Kc for travel to Kosice and from 759 Kc to Paphos, both until the end of October, which must be booked by Wednesday (5th August), only on the Ryanair.com website.

  • RYANAIR LAUNCHES PRAGUE – PAPHOS & KOSICE ROUTES

    Ryanair, Europe’s No.1 airline, today (1st August) celebrated the first flight from Prague to Paphos, while on Monday (3rd August) it will launch a twice weekly service to Kosice, both as part of its extended Summer 2020 schedule.

    To celebrate its new routes, Ryanair has launched a seat sale with fares from 729 Kc for travel to Kosice and from 759 Kc to Paphos, both until the end of October, which must be booked by Wednesday (5th August), only on the Ryanair.com website.