Ryanair Je Objavio Novi Ljetnji Raspored Za Banjaluku Za 2019-U Godinu

04 Dec 2018
  • 1 Nova Ruta Za Berlin-Šenefeld, 4 Rute Ukupno, 135 000 Korisnika

Ryanair, evropski avioprevoznik broj jedan, je danas (4. decembra) objavio svoj prvi Ljetni Raspored za Banjaluku za 2019-u godinu, sa novom rutom za Berlin Šenefeld, i 4 ljetne rute ukupno, koji će prevesti više od 135 000 korisnika godišnje, preko banjalučkog aerodroma sljedeće godine. Ryanair takođe proslavlja prevoz prvih 10 000 korisnika sa/do banjalučkog aerodroma, otkako su niske cijene letova prvi put stigle u Bosnu i Hercegovinu, u oktobru ove godine.

Ryanair-ov raspored za Banjaluku za 2019-u godinu će donijeti:

  • 1 novu rutu za aerodrom Berlin Šenefeld (dva puta sedmično)
  • 4 rute ukupno
  • 135 000 korisnika godišnje
  • 100* poslova na licu mjesta godišnje

Korisnici i posjetioci iz Bosne i Hercegovine sada mogu rezervisati svoje odmore preko 4 rute, za ljeto 2019-e, po najnižim cijenama. U sklopu proslave objavljivanja svog prvog ikad rasporeda za Banjaluku za ljeto 2019-e, Ryanair je objavio prodaju mjesta iz Banjaluke sa cijenama iz rasprodaje, već od €10, za letove u januaru i februaru, koji su dostupni za rezervaciju do četvrtka u ponoć (6. decembar).

U Banjaluci, Ivana Hanjs, Ryanair-ov izvršni direktor za prodaju i marketing za Evropu, je rekla:

“Ryanair sa zadovoljstvom objavljuje svoj prvi ikad Ljetni Raspored za Banjaluku, za 2019-u godinu, sa 4 ljetne rute, koje uključuju i 1 novu rutu za Berlin, sa početkom u aprilu 2019-e, koji će omogućiti prevoz preko 135 000 korisnika preko banjalučkog aerodroma. Ryanair je takođe presrećan što proslavlja svog 10 000-itog korisnika aerodroma, otkako je započeo poslovanje u Bosni i Hercegovini u oktobru ove godine.

U sklopu proslave, stavili smo mjesta u rasprodaju, već od €10 za letove u januaru i februaru, koji će biti dostupni za rezervaciju do četvrtka u ponoć (6. decembar). Kako će ove fantastično niske cijene letova biti brzo ugrabljenje, korisnici bi trebali da se uloguju na www.ryanair.com i da ih ne propuste.”

V.d. generalnog direktora Aerodroma Banjaluka, Duško Kovačević, je rekao:

„Najljepsi poklon za novogodisnje praznike smo dobili od Ryanaira, a to je nova linija, odnosno letovi za Berlin. Izuzetno smo zadovoljni saradnjom sa Ryanairom, a nasim putnicima zelimo da praznike provedu u najljepsim evropskim gradovima u koje sad mogu brzo stici sa aerodromaBanja Luka“.

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske, Neđo Trninić, je rekao:

Radosni smo što je do danas broj putnika Rayanaira iz Banja Luke i u  Banjaluku premašio brojku Od 10.000 putnika. Već nakon prvog mjeseca saobraćanja, Ryanair je najavio novu liniju za Berlin. Očekujemo da će postojati veliko interesovanje putnika, poslovnih ljudi, naših radnika u inostranstvu I turista te da će broj destinacija u narednom periodu biti dodatno proširen“.