A RYANAIR HÁROM ÚJ TÉLI JÁRATOT INDĹT BUDAPESTRŐL EDINBURGH-BA, PRÁGÁBA ÉS VALENCIA-BA

16 Feb 2017

A Ryanair, Európa legnépszerűbb légitársasága ma (február 16-án) bejelentette, hogy három új téli járatot indít Budapestről Edinburgh-ba (heti kétszer), Prágába (heti ötször) és Valencia-ba (heti kétszer) a

2017-es téli menetrend részeként, mely hamarosan bejelentésre kerül.

Az új budapesti járatok indításának alkalmából most 3089 forintos kezdő áron kaphatóak jegyek az egész európai hálózatban. Ezek az alacsony árú jegyek csak csütörtök éjfélig (február 16.) foglalhatóak a Ryanair.com weboldalon.

Horváth Evelin, a Ryanair Sales & Marketing Executive-je a következőket nyilatkozta:

 “Nagy örömmel jelentjük be új téli járatainkat Budapestről Edinburgh-ba (heti kétszer), Prágába (heti ötször) és Valencia-ba (heti kétszer) melyek októberben indulnak és hamarosan foglalhatóak lesznek.

A magyar fogyasztók és a Magyarországra érkező látogatók még alacsonyabb viteldíjaknak örülhetnek, ha előre lefoglalják a nyaralásukat vagy téli üdülésüket. Soha nem volt kedvezőbb Ryanair repülőutat foglalni Budapestről.

Az új magyarországi járatok indításának alkalmából most 3089 forintos kezdő áron kaphatóak jegyek az egész európai hálózatban, melyek csütörtök éjfélig (február 16.) foglalhatóak. Mivel ezek a hihetetlenül alacsony árú jegyek hamar elfogynak majd, érdemes felkeresni a

www.ryanair.com-ot, nehogy lemaradjanak az ajánlatról.”