A Ryanair Új Téli Járatot Indĺt Budapestről Nápolyba

07 Mar 2017

A Ryanair, Európa legnépszerűbb légitársasága ma (március 7-én) bejelentette, hogy új téli járatot indít Budapestről Nápolyba (heti kétszer) októbertől a 2017-es téli menetrend részeként, mely hamarosan bejelentésre kerül.

Az új Budapest-Nápoly járat indításának alkalmából most 3089 forintos kezdő áron kaphatóak jegyek az egész európai hálózatban a márciusi és áprilisi utazási időszakra. Ezek az alacsony árú jegyek csak csütörtök éjfélig (március 9.) foglalhatóak a Ryanair.com weboldalon.

Horváth Evelin, a Ryanair Sales & Marketing Executive-je a következőket nyilatkozta:

“Nagy örömmel jelentjük be új téli járatunkat Budapestről Nápolyba (heti kétszer), mely októberben indul és a hét végétől foglalható lesz.

 A magyar fogyasztók és a Magyarországra érkező látogatók még alacsonyabb viteldíjaknak örülhetnek, ha előre lefoglalják a nyaralásukat vagy téli üdülésüket. Soha nem volt kedvezőbb Ryanair repülőutat foglalni Budapestről.

Az új Budapest-Náoly járat indításának alkalmából most 3089 forintos kezdő áron kaphatóak jegyek az egész európai hálózatban, márciusi és áprilisi utazási időszakra, melyek csütörtök éjfélig (március 9.) foglalhatóak. Mivel ezek a hihetetlenül alacsony árú jegyek hamar elfogynak majd, érdemes felkeresni a  www.ryanair.com-ot, nehogy lemaradjanak az ajánlatról.”