A Ryanair Bejelentette Budapesti Rekord Téli Menetrendjét 2017-Re

05 Apr 2017

7 ÚJ JÁRAT EDINBURGH-BA, LVIVBE, MARRÁKESBE, NÁPOLYBA, PALERMÓBA, PRÁGÁBA & VALENCIÁBA

A Ryanair, Európa elsőszámú légitársasága ma (április 5-én) bejelentette eddigi legnagyobb budapesti téli menetrendjét 2017-re: 7 új járatot indít Edinburgh-ba, Lvivbe, Marrákesbe, Nápolyba, Palermóba, Prágába és Valenciába, valamint új téli járatot East Midlandsbe. Ez évi 2,25 millió utast és 1.700* állást jelent a Budapest Liszt Ferenc repülőtér számára, a Ryanair pedig 26%-al növeli budapesti működését.

A 2017-es budapesti téli menetrend a következő újdonságokat tartalmazza:

  •          7 új járat: Edinburgh (heti 2), Lviv (heti 2), Marrákes (heti 2), Nápoly (heti 3), Palermó (heti 2), Prága (heti 5) és Valencia (heti 2)
  •          2 új téli járat: East Midlands (heti 2)
  •          Több járat: London STN (heti 24), Manchester (heti 5), Milánó Bergamo (heti 9) és Pisa (heti 3)
  •          Összesen 28 úticél
  •          Heti 142 járat (+26%)
  •          Évi 2,25 millió utas
  •          1,700* “helyszíni” állás/év

A Ryanair továbbra is összeköti Budapestet Európa legfontosabb üzleti központjaival gyakori járatok által, többek között Berlinnel (naponta), London Stansteddel (naponta 3-szor) és Milánóval (heti 9-szer), jobb menetrenddel és alacsonyabb viteldíjakon, ezáltal a Ryanair ideális választás a magyar üzleti utasok és turisták számára.

A Ryanair budapesti nyári menetrendje rekord foglalásokat eredményezett, több járattal a családi nyaralóhelyekre alacsonyabb viteldíjakon (mivel a Ryanair továbbadja az alacsony olajárakat alacsony viteldíjak formájában) és még jobbb felhasználói élményt jelent az “Always Getting Better” program folytatásának eredményeképpen.

Horváth Evelin, a Ryanair Sales&Marketing Executive-je a következőket nyilatkozta Budapesten:

“Nagy örömmel mutatjuk be eddigi legnagyobb budapesti 2017-es téli menetrendünket, mely 7 új járatot tartalmaz Edinburgh-ba, Lvivbe, Marrákesbe, Nápolyba, Palermóba, Prágába és Valenciába és új téli járatot East Midlands-be, mely évi 2,25 millió utast és 1.700* állást jelent a Budapest Liszt Ferenc repülőtér számára.

Nagyon örülünk továbbá a rekord foglalásoknak 2017. budapesti nyári menetrendünket tekintve, utasaink pedig még alacsonyabb viteldíjaknak örülhetnek. Soha nem volt kedvezőbb alacsony viteldíjas utazást foglalni a Ryanair-en és minden ügyfelünknek azt ajánljuk, hogy már most foglalja le nyaralását a Ryanair.com weboldalon vagy a mobil applikáción keresztül, ahol a legalacsonyabb árakat találja Budapestről.

Az új 2017-es budapesti téli menetrend alkalmából kiárusítást indítunk 4.619 forintos kezdő árral, mely péntek éjfélig (április 7.) foglalható. Mivel ezek a hihetetlenül alacsony árú jegyek hamar elfogynak majd, érdemes felkeresni a www.ryanair.com-ot, nehogy lemaradjanak az ajánlatról.”