Η Ryanair Ανακοινωνει Νεο Δρομολογιο Απο Την Αθηνα Προς Το Κιεβο

20 Nov 2018

Η Ryanair, η Νο.1 αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, σήμερα (20 Νοε) ανακοίνωσε νέο δρομολόγιο από την Αθήνα προς το Κίεβο, με συχνότητα 2 πτήσεων εβδομαδιαίως από τον Απρίλιο του 2019, ως μέρος τους καλοκαιρινού προγράμματος της Ryanair του 2019 το οποίο πλέον περιλαμβάνει 33 δρομολόγια στο σύνολο, και 6 νέα δρομολόγια προς την Κατάνια, το Αϊντχόφεν, το Κίεβο, το Λονδίνο Λούτον, το Μαρακές και το Παλέρμο, μεταφέροντας 2.4 εκατομμύρια επιβάτες μέσω της Αθήνας το επόμενο έτος.

Οι Έλληνες καταναλωτές και οι επισκέπτες  μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα απο 33 προορισμούς από/προς την Αθήνα, και να απολαύσουν ακόμα χαμηλότερες τιμές και τις τελευταίες βελτιώσεις στην εμπειρίας του ταξιδιού τους, στα πλαίσια του προγράμματος “Always Getting Better”:

  • Μειωμένο κόστος παραδοτέας αποσκευής
    • €25 x 20 κιλά
    • €8 x 10 κιλά
  • Ryanair Rooms με 10% επιστροφή σε Travel Credit
  • Ryanair Transfers – περισσότερες επιλογές μεταφορών εδάφους σε συνεργασία με την Car Trawler

Ο Sales & Marketing Manager της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο, Νικόλας Λάρδης δήλωσε:

Είμαστε χαρούμενοι για την έναρξη του νέου δρομολογίου από την Αθήνα προς το Κίεβο, από τον Απρίλιο του 2019, το οποίο θα έχει συχνότητα 2 πτήσεις εβδομαδιαίως και θα είναι το 6ο νέο δρομολόγιο προς/από την Αθήνα το για το καλοκαίρι του 2019.

Για να το γιορτάσουμε προσφέρουμε θέσεις για αυτό το νέο δρομολόγιο από μόλις 5€, για ταξίδι από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, για κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (21 Νοε). Οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν τώρα στο www.ryanair.com για να μην χάσουν την φανταστική αυτή προσφορά.”

Η Communications and Marketing Director του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου προσέθεσε:

Η  απόφαση της Ryanair να ξεκινήσει το δρομολόγιο Αθήνα – Κίεβο, συνδέοντας δυο πολύ ενδιαφέροντες και συναρπαστικούς προορισμούς, μας χαροποιεί ιδιαίτερα.  Η επιβατική κίνηση στη συγκεκριμένη αγορά  αναπτύσσεται δυναμικά και αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον. Ταυτόχρονα, το γεγονός ότι η Ryanair συνεχίζει και επεκτείνει το δίκτυο της από τη βάση της στην Αθήνα είναι  πολύ σημαντικό. Καλωσορίζουμε λοιπόν τη νέα αυτή σύνδεση και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τα αναπτυξιακά σχέδια της εταιρείας στην αγορά μας.”