Η Ryanair Ανακοινωνει Νεο Δρομολογιο Απο Την Παφο Προς Το Κιεβο

20 Nov 2018

Η Ryanair, η Νο.1 αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, σήμερα (20 Νοε) ανακοίνωσε νέο δρομολόγιο από την Πάφο προς το Κίεβο, με συχνότητα 2 πτήσεων εβδομαδιαίως από τον Απρίλιο του 2019, ως μέρος τους καλοκαιρινού προγράμματος της Ryanair του 2019.

Οι Κύπριοι καταναλωτές και οι επισκέπτες  μπορούν να απολαύσουν ακόμα χαμηλότερες τιμές και τις τελευταίες βελτιώσεις στην εμπειρίας του ταξιδιού τους, στα πλαίσια του προγράμματος “Always Getting Better”:

  • Μειωμένο κόστος παραδοτέας αποσκευής
    • €25 x 20 κιλά
    • €8 x 10 κιλά
  • Ryanair Rooms με 10% επιστροφή σε Travel Credit
  • Ryanair Transfers – περισσότερες επιλογές μεταφορών εδάφους σε συνεργασία με την Car Trawler

Το πλήρες πρόγραμμα της Ryanair προς/από την Πάφο για το καλοκαίρι του 2019 θα ανακοινωθεί σύντομα. Για να γιορτάσουμε το νέο αυτό δρομολόγιο από το Κίεβο, προσφέρουμε θέσεις από μόνο 5€, για ταξίδι από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο.

Ο Sales & Marketing Manager της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο, Νικόλας Λάρδης δήλωσε:

“Είμαστε χαρούμενοι για την έναρξη του νέου δρομολογίου από την Πάφο προς το Κίεβο, από τον Απρίλιο του 2019, το οποίο θα έχει συχνότητα 2 πτήσεις εβδομαδιαίως, ως μέρος του καλοκαιρινού μας προγράμματος για το 2019.

Για να το γιορτάσουμε προσφέρουμε θέσεις για αυτό το νέο δρομολόγιο από μόλις 5€, για ταξίδι από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, για κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (21 Νοε). Οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν τώρα στο www.ryanair.com για να μην χάσουν την φανταστική αυτή προσφορά.”

Η Senior Manager Aviation Development της Hermes Airports, Μαρία Κουρούπη προσέθεσε:

“Καλωσορίζουμε την συνεχή ανάπτυξη της Ryanair στην Κύπρο καθώς και το νέο δρομολόγιο από την Πάφο προς το Κίεβο. Πιστέυουμε στην δυναμική του νέου αυτού δρομολογίου και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι δημοφιλές και από τις δύο πλευρές.”