Η Ryanair Ανακοινωνει Προσφορα Του Σαββατοκυριακου Ενοψει ‘Black Friday’

24 Nov 2017

Η Ryanair, η No.1 αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, ανακοίνωσε σήμερα (Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου) τριήμερη προσφορά ενόψει του ‘Black Friday’, με συναρπαστικές εκπτώσεις στο Ryanair.com.

Οι επιβάτες μας μπορούν να επωφεληθούν με 20% έκπτωση σε 5 εκατομμύρια θέσεις για ταξίδια από το Δεκέμβριο μέχρι τον Απρίλιο, διαθέσιμες μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής (24:00). Οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν άμεσα στο Ryanair.com, πριν το τέλος του Σαββατοκύριακου, ώστε να μην χάσουν τις τελευταίες προσφορές ενόψει του ‘Black Friday’.

O Robin Kiely της Ryanair δήλωσε:

“Σήμερα προσφέρουμε 20% έκπτωση σε 5 εκατομμύρια θέσεις για ταξίδια από το Δεκέμβριο μέχρι τον Απρίλιο, διαθέσιμες μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο Ryanair.com, σήμερα η μέσα στο Σαββατοκύριακο, ώστε να μην χάσουν τις τελευταίες προσφορές μας!

Παράλληλα, ενόψει της Black Friday’, προσφέρουμε 20%  έκπτωση σε όλες τις παραδοτέες αποσκευές, πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής, εξασφαλίζοντας ακόμα χαμηλότερους ναύλους για το επιβατικό κοινό.”