Η Ryanair Εγκαινιαζει Τα Travel Labs Ισπανιας Απασχολωντας Ηδη 50 Εργαζομενους

17 Nov 2017

250 Συνολικες Θεσεις Εργασιας Στον Κλαδο Του Ιτ

Η Ryanair, η No.1 αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, ανακοίνωσε εχθές (16 Νοεμβρίου) την στελέχωση 50 από τις 250 διαθέσιμες θέσεις εργασίας, στα πλαίσια έναρξης λειτουργίας του νέου IT παραρτήματος της, στο κέντρο της Μαδρίτης.

Τα Travel Labs της Ισπανίας, αποτελούν το τρίτο μεγαλύτερο κέντρο IT της Ryanair, μετά από το Δουβλίνο και το Βρόκλαου, απασχολώντας ήδη 50 εργαζόμενους σε backend και frontend ανάπτυξη, testing, ανάλυση δεδομένων, ψηφιακή εμπειρία και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα συνεχίζονται οι προσλήψεις για Frontend developers, C# Developers, Full Stack Developers, Μηχανικούς Δεδομένων,  Μηχανικοί QΑ και Insight Analysts.

Μέσω των Labs, η Ryanair έχει ήδη πραγματοποιήσει μία σειρά ψηφιακών καινοτομιών, ενώ σχεδιάζει νέες δραστηριότητες στα πλαίσια του 4ου έτους του προγράμματος “Always Getting Better”, συμπεριλαμβάνοντας: εξατομικευμένο Ryanair.com, νέα ιστοσελίδα Ryanair Rooms, νέα ιστοσελίδα στην Κινέζικη γλώσσα, παροχή εισιτηρίων για συναυλίες και εκδηλώσεις, Apple Pay integration, long haul πτήσεις μέσω της Air Europa και νέα συνεργασία με το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus.

Τα Travel Labs της Μαδρίτης, θα πραγματοποιήσουν ένα “Hackathon” στις 20 και 21 Ιανουαρίου, προσκαλώντας υποψήφιους να λάβουν μέρος στην ανάπτυξη ενός πρωτοποριακού app που θα φέρει την επανάσταση στον κλάδο. Περισσότερες λεπτομέρειες για το “Hackathon” είναι διαθέσιμες στο Ryanair.com.

Ο Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer της Ryanair δήλωσε στην Μαδρίτη:

“ Ως η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία της Ισπανίας, είμαστε ενθουσιασμένοι με την έναρξη λειτουργίας των Travel Labs Ισπανίας, στην καρδία της Μαδρίτης, στηρίζοντας την αγορά της Ισπανίας, με 250 θέσεις εργασίας σε σύνολο. ”

Ο John Hurley, Chief Technology Officer της Ryanair δήλωσε στην Μαδρίτη

“Μέσω των Labs και ενόψει του προγράμματος “Always Getting Better”, συνεχίζουμε να εντάσσουμε νέες ψηφιακές καινοτομίες στις διαδικτυακές μας πλατφόρμες, με το Ryanair.com να είναι η μεγαλύτερη σε επισκεψιμότητα  ιστοσελίδα αεροπορικής εταιρίας παγκοσμίως, πάνω από 25 εκατομμύρια λήψεις της εφαρμογής μας καθώς και πάνω από 30 εκατομμύρια χρήστες του “My Ryanair”. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε ταλαντούχους επαγγελματίες στα Travel Labs Ισπανίας και να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες θέσεις εργασίας.”

Η πλήρης λίστα με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας είναι διαθέσιμη μέσω του παρακάτω linkhttps://careers.ryanair.com/travel-labs-spain/