Νεο Δρομολογιο Απο Την Ryanair Παφος – Δουβλινο

30 Aug 2017

Η Ryanair, η No. 1 αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, ανακοίνωσε σήμερα (30 Αυγούστου) το νέο δρομολόγιο Πάφος – Δουβλίνο, με δύο πτήσεις εβδομαδιαίως, το οποίο ξεκινάει τον Απρίλιο του 2018. Η νέα αυτή σύνδεση είναι η πρώτη από τα νέα δρομολόγια για το καλοκαίρι του 2018 και θα είναι διαθέσιμη προς κράτηση στο Ryanair.com τον Σεπτέμβριο.

Το επιβατικό κοινό και οι επισκέπτες της Πάφου θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από ακόμα χαμηλότερες τιμές μέσω του προγράμματος “Always Getting Better” περιλαμβανομένων των παρακάτω:

  • 20 δρομολόγια της Air Europa από Μαδρίτη διαθέσιμα στο Ryanair.com
  • Πτήσεις με σύνδεση στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης και στο Μιλάνο Μπέργκαμο με ακόμα περισσότερα αεροδρόμια να ακολουθούν
  • Νέα συνεργασία με το Erasmus Student Network μέσω της οποίας θα προσφέρονται εκπτώσεις και νέο εξατομικευμένο portal κρατήσεων
  • Αναζήτηση πτήσεων, ξενοδοχείων και ενημέρωση πτήσεων στο Ryanair.com μέσω του συστήματος Alexa voice recognition

Η Δήμητρα Απατσίδου της Ryanair δήλωσε:

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε το νέο δρομολόγιο Πάφος – Δουβλίνο, το οποίο ξεκινάει τον Απρίλιο του 2018. Η νέα αυτή σύνδεση είναι η πρώτη από τα νέα δρομολόγια για το καλοκαίρι του 2018 και θα είναι διαθέσιμη στο Ryanair.com τον Σεπτέμβριο.

Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση του νέο δρομολογίου μας, απελευθερώνουμε ναύλους από 26.99€  για ταξίδια τον Σεπτέμβριο, διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (31 Αυγούστου).  Καθώς η μοναδική αυτή προσφορά θα εξαντληθεί άμεσα, προσκαλούμε τους πελάτες μας να κάνουν κράτηση τώρα μέσω του Ryanair.com ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.