Οι Νεες Πτησεις Της Ryanair Με Συνδεση Μεσω Πορτο Διαθεσιμες Απο Σημερα

03 Jan 2018

Η Ryanair, η No. 1 αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, ανακοίνωσε σήμερα (3 Ιανουαρίου) ότι η υπηρεσία συνδεόμενων πτήσεων μέσω του αεροδρομίου Πόρτο είναι διαθέσιμη από σήμερα, προσφέροντας στους επιβάτες της Ryanair περισσότερες επιλογές δρομολογίων, και την ευκαιρία να κάνουν κράτηση και να μετακινούνται απευθείας μέσω των συνδεόμενων πτήσεών της. Ακολουθώντας το επιτυχημένο ξεκίνημα των πτήσεων με σύνδεση στο αεροδρόμιο Ρώμη Φιουμιτσίνο και Μιλάνο Μπέργκαμο, οι επιβάτες της Ryanair θα έχουν τη δυνατότητα να:

  • Κάνουν κράτηση σε πτήσεις με σύνδεση στα νέα 20 δρομολόγια μέσω του αεροδρομίου Πόρτο στο Ryanair.com

 

ΑπόΜέσωΠροορισμοί
ΒαρκελώνηΠόρτοΦάρο, Λισαβόνα, Πόντα Ντελγάδα, Τερσέιρα
ΜπολόνιαΠόρτοΦάρο
Βρυξέλλες ZaventemΠόρτοΦάρο, Πόντα Ντελγάδα
ΝτόρτμουντΠόρτοΛισαβόνα
Ντίσελντορφ WeezeΠόρτοΛισαβόνα, Πόντα Ντελγάδα
ΜαδρίτηΠόρτοΛισαβόνα
ΜαγιόρκαΠόρτοΛισαβόνα
Μιλάνο ΜαλπένσαΠόρτοΛισαβόνα
Μιλάνο ΜπέργκαμοΠόρτοΦάρο, Πόντα Ντελγάδα, Τερσέιρα
ΜέμινγκενΠόρτοΛισαβόνα
ΝυρεμβέργηΠόρτοΦάρο
ΒαλένθιαΠόρτοΦάρο, Λισαβόνα

 

  • Μεταβιβάζονται στον ελεγχόμενο χώρο του αερολιμένα χωρίς να εισέρχονται πρώτα από τον χώρο ελεύθερης πρόσβασης.
  • Να κάνουν check-in τις αποσκεύες τους απευθείας για τον τελικό τους προορισμό.
  • Να χρησιμοποιούν ένα booking reference και για τις 2 πτήσεις.

 

 

Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε:

“Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η υπηρεσία συνδεόμενων πτήσεων μέσω του αεροδρομίου Πόρτο είναι διαθέσιμη από σήμερα 3 Ιανουαρίου 2018, προσφέροντας στους επιβάτες της Ryanair την ευκαιρία να κάνουν κράτηση τους χαμηλότερους ναύλους. Ξεκινώντας με 20 νέους προορισμούς, οι επιβάτες θα μπορούν να μεταφερθούν στην επόμενη πτήση τους χωρίς να εισέρχονται πρώτα από τον χώρο ελεύθερης πρόσβασης και να κάνουν check-in τις αποσκεύες τους απευθείας για τον τελικό τους προορισμό.

Η νέα αυτή υπηρεσία αποτελεί την πιο πρόσφατη καινοτομία του τέταρτου έτους του προγράμματος της RyanairAlways Getting Better”, το οποίο περιλαμβάνει τη νέα εξατομικευμένη ιστοσελίδα Ryanair.com, νέα ιστοσελίδα για το Ryanair Rooms, ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα στην Κινεζική γλώσσα, Ryanair Tickets, Apple Pay integration, πτήσεις long haul της Air Europa διαθέσιμες στο Ryanair.com και νέα συνεργασία με το Erasmus Student Network.”