РАЙЪНЕЪР ОБЯВЯВА НОВА ЛИНИЯ ОТ ЗИМНОТО РАЗПИСАНИЕ ОТ ПЛОВДИВ ДО МИЛАНО БЕРГАМО

22 Feb 2017

Райънеър – предпочитаната нискотарифна авиокомпания на Европа, днес, 22-ри Февруари обяви своята нова линия от Пловдив до Милано Бергамо, която ще стартира началото на м. Октомври, 2 пъти седмично, като част от планираната зимна програма за 2017 г., чието представяне се очаква скоро.

Райънеър отпразнува своя нов маршрут Пловдив – Милано Бергамо, като пусна в продажба билети на цени, започващи от 24.99€ за пътуванията през месеците Април и Май. Тези отстъпки са валидни до 00:00 часа, в четвъртък, 23.02.2017г., на www.ryanair.com.

Денис Барабас – Мениджър Маркетинг и Продажби за ЦИЕ на Райънеър, каза:

„Райънеър има удоволствието да представи новата линия от Пловдив до Милано Бергамо, стартираща през м. Октомври – 2 пъти седмично, като част от нашата зимна програма от Пловдив за 2017г., чийто продажби се очакват в най-скоро време.

Българските потребители и посетители може да очакват дори и по-ниски цени, ако резервират своята лятна или зимна ваканция предварително, тъй като няма да има по-подходящо време за резервиране на полети от и до Пловдив на толкова ниски цени.

За да отпразнуваме нашия нов маршрут Пловдив – Милано Бергамо, пускаме в продажба билети за пътуванията през месеците Април и Май на цени от 24.99€, които могат да бъдат резервирани до 00:00 часа, четвъртък, 23-ти Февруари. От тези невероятни цени със сигурност ще се възползват много хора, така че ние приканваме пътниците да резервират своите билети, преди да бъдат изчерпани, на www.ryanair.com.”