Ryanair Стартира Зимно Разписание За 2017 Г. За София

28 Feb 2017

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПОЛЕТИ ДО АЙНДХОВЕН И ЛОНДОН, 1,6 МЛН. КЛИЕНТИ

Ryanair, авиолиния №1 в Европа, стартира днес (28 февруари) своето зимно разписание за 2017 г. за София, с допълнителни полети до Айндховен и Лондон Стандстед, и общо 21 маршрута, които ще обслужат 1,6 млн. клиенти за година и ще поддържат 1 ,200* работни места на летище София.

Зимното разписание за 2017 г. за София на Ryanair ще осигури:

  • Допълнителни полети до Айндховен (4 седмично) и Лондон Станстед (16 седмично)
  • общо 21 маршрута
  • 87 полета седмично
  • 1,6 млн. клиенти годишно (+77% година за година)
  • 1200* работни места „на място“ годишно.

Ryanair ще продължи да свързва София начесто с големи бизнес и развлекателни центрове, предлагайки нискотарифни услуги до Берлин (ежедневно), Милано (ежедневно) и Рим (ежедневно), с по-добри часове и по-ниски тарифи, превръщайки Ryanair в идеалния избор за българските клиенти за бизнес и развлечения.

Зимното разписание за 2017 г. за София на Ryanair привлича рекордни резервации, с по-чести полети до слънчеви дестинации за летни семейни почивки, по-ниски цени, тъй като Ryanair преминава на по-ниски цени на горивото и още по-добро преживяване за клиентите, тъй като компанията продължава да внедрява подобренията „Винаги още по-добри“.

В София Kenny Jacobs от Ryanair заяви:

„С удоволствие стартираме нашето зимното разписание за 2017 г. за София , което включва допълнителни полети до Айндховен и Лондон Станстед, и общо 21 маршрута, които ще осигурят 1,6 млн. клиенти годишно и ще подпомогнат 1 200* работни места на Летище София. Тези нови маршрути ще тръгнат в продажба на уебсайта Ryanair.com утре като част от нашия ангажимент към България за разрастване на трафика, туризма и създаването на работни места.

Имаме удоволствието също така да съобщим за рекордни резервации за нашето лятно разписание за 2017 г. за София, а българските клиенти могат да очакват още по-ниски цени, така че никога моментът за резервиране на нискотарифен полет с Ryanair не е бил по-добър. Приканваме всички клиенти, които желаят да направят резервация за почивката си, да го направят сега на уебсайта Ryanair.com или на мобилното приложение, където могат да се възползват от най-ниските цени за самолетни пътувания към и от София.

За да отбележим стартирането на зимното ни разписание за 2017 г. за София, ние пускаме места за продажба в нашата Европейска мрежа от само €9,99, които могат да бъдат резервирани до полунощ във вторник (2 март). Тъй като тези невероятно ниски цени ще бъдат разграбени бързо, клиентите трябва да влязат на www.ryanair.com, за да не ги изпуснат.“