Decolează Rutele De Vară Ale Ryanair Din București

28 Mar 2017

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, astăzi (28 martie) a sărbătorit startul calendarului Vara 2017 București și primele zboruri pe noua rută către Palermo.

Calendarul Ryanair Vara 2017 București, cel mai mare de până acum, include 13 rute, cu mai multe zboruri către atracțiile Bristol și Dublin, dar și o nouă rută de vară către Palermo.

Pentru a sărbători deschiderea sezonului de vară, Ryanair a scos la vânzare locuri, din București, la tarife începând de la doar 9.99€, pentru călătorii în mai și iunie, care sunt disponibile pentru rezervări doar pe pagina web oficială Ryanair.com, până la miezul nopții, Miercuri (29 martie).

Denis Barabas, Ryanair, a declarat:

“Într-un final, vara este aici, și suntem încântați să anunțăm deschiderea oficială a Calendarului Vara 2017 București și noua noastră rută către Palermo.

Vara aceasa, clienții români ai Ryanair pot alege din cele 13 rute de pe Aeroportul București și să se bucure de frecvențe mărite către Bristol și Dublin, totul pentru că noi continuăm să ne creștem traficul și rutele în București.

Pentru a sărbători startul sezonului de vară, dar și noua noastră rută din București, scoatem la vânzare locuri de la doar 9.99€ pentru călătorii în mai și iunie, care sunt acum disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Miercuri (29 martie). Pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții trebuie să se grabească și să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”