Decolează Rutele De Vară Ale Ryanair Din Oradea

29 Mar 2017

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, astăzi (29 martie) a sărbătorit startul calendarului Vara 2017 Oradea și primele zboruri pe noile sale rute către Barcelona Girona și Milano Bergamo.

Calendarul Ryanair Vara 2017 Oradea (primul de până acum) include 2 noi rute către destinațiile de vacanță Barcelona Girona și Milano Bergamo, ambele operate cu o frecvență de două zboruri săptămânale.

Pentru a sărbători deschiderea sezonului de vară, Ryanair a scos la vânzare locuri, din Oradea, la tarife începând de la doar 9.99€, pentru călătorii în aprilie și mai, care sunt acum disponibile pentru rezervări doar pe pagina web oficială Ryanair.com, până la miezul nopții, Joi (30 martie).

Denis Barabas, Ryanair, a declarat:

“Într-un final, vara este aici, și suntem încântați să anunțăm deschiderea oficială a Calendarului Vara 2017 Oradea, cu două noi rute către Barcelona Girona și Milano Bergamo.

Vara aceasa, clienții Ryanair din Crișana pot alege din cele 2 rute de pe Aeroportul Oradea și să se bucure de chiar mai multe zboruri, parte a Calendarului Iarna 2017, pe rute noi către Barcelona Girona, Eindhoven, Londra Stansted, Milano Bergamo și Munchen Memmingen, toate pentru că noi continuăm să ne creștem traficul și rutele din Oradea.

Pentru a sărbători deschiderea sezonului de vară și noile noastre rute din Oradea, scoatem la vânzare locuri, de la doar 9.99€ pentru călătorii în aprilie și mai, care sunt acum disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Joi (30 martie). Pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții trebuie să se grabească și să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”