90% Dintre Zborurile Ryanair Au Aterizat La Timp În Ianuarie (Excl Atc) 92% Dintre Clienți Evaluează Experiența De Zbor ‘Excelentă / Foarte Bună / Bună’

06 Feb 2019

Ryanair a prezentat astăzi, 6 februarie, raportul serviciului clienți pentru luna ianuarie, care confirmă că serviciul oferit consumatorilor este numărul 1 în Europa:

  • 90% din zboruri au aterizat la timp (excluse întârzierile asociate ATC)
  • Lipsa de personal ATC a dus la întârzierea a peste 2,900 de zboruri (5%)

 

 Ianuarie20182019
 Zboruri la timp (exclus. întârzieri asociate ATC91%90%

 

Ryanair a mai prezentat și rezultatul evaluării lunare a experienței de zbor a clienților ‘Rate My Flight’, care arată că în ianuarie 92% dintre respondenți au calificat experiența de zbor ‘Excelentă / Foarte bună / Bună’, înregistrând calificative înalte pentru îmbarcare (87%), amabilitatea echipajului (94%), serviciul la bord (93%) și oferta de mâncare și băuturi (82%).

Ianuarie – Rate My FlightExcelentă / Foarte bună / Bună
Experiența generală92%
Îmbarcarea87%
Amabilitatea membrilor echipajului94%
Serviciul la bord93%
Oferta de mâncare și băuturi82%

 

Kenny Jacobs, Ryanair, a declarat:

“Ryanair a transportat mai mult de 10 milioane de oaspeți în ianuarie cu peste 90% dintre zboruri (excl. ATC) aterizând la timp, totul pentru că noi continuăm să livrăm punctualitatea lider în industrie, în ciuda grevelor controlorilor de trafic aerian din Italia și a lipsei de personal ATC din Franța, Germania și Regatul Unit (care au cauzat 5% din întârzieri).  

Aceste întârzieri cauzate de deficitul de personal ATC sunt inacceptabile, și împreună cu alte companii aeriene le solicităm guvernelor europene și Comisiei Europene să întreprindă acțiuni urgente care să pună interesele pasagerilor înaintea celor venite din partea sindicatelor ATC, mici, dar puternice, pentru a evita o nouă vară de haos. Cerem să se asigure că prestatoriii ATC sunt complet acoperiți cu personal și că zborurile de tranzit nu vor afectate atunci când au loc greve naționale.

Suntem încântați că 92% din mai mult de 75,000 dintre clienți au evaluat experiența de zbor în ianuarie ca ‘Excelentă / Foarte bună / Bună’ utilizând funcționalitatea Rate My Flight, care permite clienților să transmită recenzii în timp real pentru zborurile lor prin intermediul aplicației Ryanair. Salutăm acest feedback, care ne ajută să încercăm să îmbunătățim și mai mult serviciul Ryanair pentru clienți.”