93% Dintre Zborurile Ryanair Au Ajuns La Timp În Octombrie (Excl Atc)

06 Nov 2019

87% Dintre Clienți Au Evaluat Ryanair ‘Excelent/Foarte Bun’

Ryanair a publicat astăzi, 6 noiembrie, raportul pentru relația cu clienții care arată că:

 

  • 93% dintre zborurile din octombrie au ajuns la timp (creștere de la 90% în octombrie 2018) excl. întârziere asociate acțiunilor controlorilor de trafic aerian (ATC)
  • Constrângerile de personal ATC insuficient au dus la întârzierea a 11,346 de zboruri Ryanair în octombrie (15%)

 

Ryanair a mai publicat și rezultatele sondajului pentru octombrie pentru ‘Evaluează Zborul Meu’  care arată că 87% din peste 168,000 de respondenți au evaluat zborul lor ca fiind ‘Excelent/Foarte Bun /Bun’, cu recenzii ridicate pentru amabilitatea echipajului (92%), serviciul la bord (91%), oferta de mâncare și băuturi (85%), și îmbarcare (83%).

 

Octombrie – Evaluează Zborul MeuExcelent/Foarte Bun/Bun
Atenție pentru clienți87%
Amabilitatea echipajului92%
Serviciul la bord91%
Oferta de băuturi și mâncare85%
Îmbarcarea83%

 

Kenny Jacobs, Ryanair, a declarat:

“Ryanair a transportat aproape 14 milioane de clienți în Octombrie cu peste 93% dintre cele 76,000 de zboruri ale noastre aterizând la timp, excluzând întârzierile asociate ATC. Personalul ATC insuficient și perturbările încă mai au un impact semnificativ, întârziind 15% dintre zboruri – cu Germania, Franța și Spania în calitate de cei mai problematici furnizori de servicii de navigație aeriană în ultima lună. Cu toate acestea, punctualitatea noastră e în creștere de la lună la lună și de la an la an.

 Suntem foarte încântați că 87% dintre clienții intervievați (peste 168,000) au evaluat zborul lor cu Ryanair în octombrie ca ‘Excelent/Foarte Bun /Bun’ folosind opțiunea Ryanair Evaluează Zborul Meu, care le permite clienților să transmită recenzii în timp real pentru zborurile lor prin intermediul aplicației Ryanair și prin email. Salutăm acest feedback care ne încurajează să continuăm îmbunătățirile asociate experienței clienților.”