Carol Sharkey Udpeget Ryanairs Chief Risk Officer

30 May 2018

Ryanair, Europas foretrukne flyselskab, meddelte i dag (d. 30. maj) udnævnelsen af Carol Sharkey som flyselskabets Chief Risk Officer, der tiltræder den øverste ledelse. Carol, som for tiden er Ryanairs sikkerheds- og sikkerhedschef, påtager sig ansvaret for alle Ryanairs operative risikovurderinger og vil rapportere direkte til den administrerende direktør. Hun har arbejdet hos Ryanair siden 1995 og har tidligere haft roller i inflight, flight operations og har i de senere år haft ansvar for sikkerhedsafdelingen.

Ryanairs Michael O’Leary sagde:

“Jeg er glad for at annoncere forfremmelsen af Carol Sharkey til rollen som Chief Risk Officer og byde hende velkommen til vores senior management team. Carol har en encyklopæisk viden om vores forretning, og hvordan vi leverer kontrolleret vækst på en sikker måde, og hendes ekspertise især indenfor drift og sikkerhed vil sikre, at hun spiller en nøglerolle i vores fremtidige vækst til omkring 600 fly og over 200 millioner kunder p.a.”

Ryanairs Chief Risk Officer, Carol Sharkey sagde:

“Jeg er meget glad for at blive medlem af senior management teamet. Det er en spændende tid for Ryanair, fordi vi fortsætter med at vokse og udvide vores virksomhed i hele Europa. Jeg ser frem til at arbejde sammen med hele holdet og bestyrelsen for at opretholde og udvikle Ryanairs førende rekord indenfor sikkerhed.