Continuă Promoția Săptămânală De ‘Vinerea Neagră’ A Ryanair

22 Nov 2017

7 Zile De Reduceri Uimitoare Pe Ryanair.Com

 

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a lansat astăzi, Miercuri, 22 noiembrie, Ziua 3 a campaniei sale de reduceri săptămânale de “Vinerea Neagră”, oferindu-le clienților 7 zile consecutive de reduceri fantastice doar pe pagina web Ryanair.com.

Clienții se pot bucura acum de 10% reducere pentru 1,000,000 de locuri pentru călătorii în perioada aprilie – iunie, dar care trebuie rezervate până la miezul nopții, astăzi, (Miercuri, ora 24:00). Consumatorii trebuie să stea cu ochii pe Ryanair.com pentru cele mai recente oferte zilnice – unde tarifele cele mai mici din Europa sunt pe punctul de a deveni chiar mai reduse.

Robin Kiely, Ryanair, a declarat:

“Este Ziua 3 a campaniei noastre de reduceri săptămânale de ‘Vinerea Neagră’. Pe Ryanair.com, avem 7 zile de oferte incredibile, oferindu-le clienților cele mai mici tarife din Europa și economii mai mari.

Astăzi avem până la 10% reducere pentru 1,000,000 de locuri pentru călătorii în aprilie – iunie, acestea fiind acum disponibile pentru rezervări până astăzi, la miezul nopții. Clienții trebuie să acceseze Ryanair.com pentru a-și asigura un chilipir, dar să se aștepte în continuare la economii și mai mari în fiecare zi din această săptămână.

Ca parte a promoției noastre de ‘Vinerea Neagră’, vom mai oferi un discount de 20% pentru toate bagajele înregistrate achiziționate în această săptămână, asigurându-le clienților economii și mai însemnate.”