Decolează Programul De Iarnă 2019 Al Ryanair Pentru București 3 Noi Rute Către Londra Southend, Edinburgh Și Pisa

29 Oct 2019

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a sărbătorit luni, 28 octombrie, primele zboruri din cadrul celui mai mare program de iarnă pentru București odată cu startul serviciului către Pisa, servit cu o frecvență de două zboruri săptămânale, a noii rute către Londra Southend, operată cu o frecvență de cinci zboruri săptămânale, dar și a noii conexiuni către Edinburgh, operate cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână. Programul de iarnă 2019 al Ryanair pentru București include acestei trei rute noi, dar și noul serviciu de iarnă către Tel Aviv, care vor contribui la transportarea a peste 2 milioane de clienți din/către București în acest an.

Pentru a sărbători startul noului program de iarnă, Ryanair a scos la vânzare locuri promoționale de la doar 16.99€, pentru călătorii până la sfârșitul lunii Martie, și care sunt disponibile pentru rezervări doar pe pagina web Ryanair.com până la miezul nopții, Vineri, 1 noiembrie.

 

Denis Barabas, Ryanair, a declarat:

“Suntem încântați să lansăm, în mod oficial, programul nostru de iarnă 2019 pentru București, odată cu startul noilor noastre rute către Londra Southend, Edinburgh și Pisa. Astăzi marcăm startul celui mai mare program de iarnă al nostru pentru București cu 21 de rute în total, incluzând aceste 3 noi rute și un nou serviciu de iarnă către Tel Aviv, care vor contribui la transportarea a peste 2 milioane de clienți din/către București în acest an.

Pentru a sărbători scoatem la vânzare locuri de la doar 16.99€ pentru călătorii începând din acest moment și până la sfârșitul lunii martie 2020, care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Vineri, 1 noiembrie. Pentru că se vor epuiza rapid invităm clienții să acceseze acum www.ryanair.com pentru rezervări.”