O NOUĂ RUTĂ DIN BUCUREȘTI CĂTRE LONDRA SOUTHEND

22 Aug 2019

RYANAIR CONTINUĂ EXPANSIUNEA ÎN EUROPA CENTRALĂ ȘI DE EST

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a anunțat astăzi, 22 august, lansarea unei noi rute din București către Londra Southend, care va fi operată cu o frecvență de cinci zboruri săptămânale începând din noiembrie 2019, ca parte a programului extins pentru iarna 2019 din București.

Clienții din București pot acum să-și rezerve vacanțele în Londra și estul Angliei până în martie 2020, profitând de tarifele mai mici și experiența pentru clienți îmbunătățite ale Ryanair.

Ryanair își continua expansiunea în Europa Centrală și de Est prin lansarea acestei noi rute care urmează anunțului de ieri privind intrarea pe piața din Georgia. Ryanair oferă cele mai mici tarife din Europa, cu un tarif mediu de doar 37€, care reprezintă o fracțiune din cel practicat de competitori, iar cu această expansiune mai mulți clienți se pot bucura de aceste tarife reduse.

Pentru a sărbători expansiunea continuă în România și Europa Centrală și de Est, Ryanair scoate la vânzare locuri promoționale din București de la doar 12.99€ pentru călătorii până la finalul lunii noiembrie 2019, și care trebuie rezervate până Duminică, 25 august, doar pe Ryanair.com.

 

David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair, a declarat:

“Suntem încântați să ne continuăm expansiunea în România și Europa Centrală și de Est prin lansarea, în noiembrie, a unei noi rute din București către Londra Southend, care va fi operată cu o frecvență de cinci zboruri săptămânale ca parte a programului extins pentru iarna 2019 din București.

Pentru a sărbători expansiunea continuă din România, scoatem la vânzare locuri promoționale de la doar 12.99€ pentru călătorii până la finalul lunii noiembrie 2019, dar care trebuie rezervate până la miezul nopții, Duminică, 25 august. Pentru că aceste locuri promoționale se vor epuiza rapid, clienții sunt invitați să acceseze acum www.ryanair.com pentru rezervări.”