Promoția Ryanair De ‘Black Friday’ Până La 25% Reducere Pentru 1 Milion De Locuri

29 Nov 2019

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a lansat astăzi, 29 noiembrie, promoția specială de ‘Black Friday’ cu până la 25% reducere pentru 1 milion de locuri, oferindu-le clienților posibilitatea de a-și rezerva o vacanță de an nou la tarife reduse, sau o escapadă de primăvară la cele mai mici tarife.

Această ofertă extraordinară marchează Ziua 6 din cadrul seriei de promoții speciale ale Ryanair, parte a ‘Cyber Week’, și este disponibilă pentru călătorii din decembrie în martie. Locurile promoționale trebuie rezervate până la miezul nopții, astăzi (orele 23:59 Vineri).

Cea mai mare serie de promoții Ryanair dintotdeauna aduce 10 zile de oferte fantastice, în care clienții trebuie să urmărească în continuare Ryanair.com pentru cele mai recente oferte – unde cele mai mici tarife din Europa sunt pe punctul de a deveni și mai mici.

 

Alejandra Ruiz, Ryanair, a declarat:

“Este Black Friday și ziua 6 din cadrul seriei noastre de promoții din cadrul ‘Cyber Week’ și am tăiat tarifele cu până la 25% pentru 1 milion de locuri pentru călătorii în perioada decembrie – martie, dar care trebuie rezervate până astăzi la miezul nopții (orele 23:59 Vineri).

Clienții trebuie să acceseze Ryanair.com pentru a-și asigura un chilipir – și trebuie să se aștepte în continuare să călătorească cu cea mai verde/curată companie aeriană majoră din Europa, cu cele mai mici emisii de CO2.”