PROMOȚIA RYANAIR DE ‘CYBER MONDAY’ 50,000 DE LOCURI DE LA DOAR 5€

02 Dec 2019

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a lansat astăzi, 2 decembrie, promoția masivă ‘Cyber Monday’, cu 50,000 de locuri la vânzare de la doar 5€, pentru călătorii în decembrie și ianuarie.

Această ofertă extraordinară marchează Ziua 9 din cadrul seriei de promoții speciale ale Ryanair, parte a ‘Cyber Week’, oferindu-le clienților 10 zile consecutive de promoții fantastice pe website-ul Ryanair.com.

Aceste locuri promoționale trebuie rezervate până la miezul nopții, (orele 23:59, Luni). Clienții trebuie să urmărească în continuare Ryanair.com pentru cele mai recente oferte zilnice – unde cele mai mici tarife din Europa sunt pe punctul de a deveni și mai mici.

Alejandra Ruiz, Ryanair, a declarat:

“Este Cyber Monday și clienții pot alunga depresia de Luni prin împachetarea unei escapade de iarnă pentru un cinciar! Am scos la vânzare 50,000 de locuri de la doar 5€ pentru călătorii în decembrie și ianuarie, care trebuie rezervate până la miezul nopții (orele 23:59, Luni).

Avem 10 zile de promoții extraordinare pe website-ul Ryanair.com, oferindu-le clienților cele mai mici tarife din Europa, cu economii și mai mari. Clienții trebuie să acceseze Ryanair.com pentru a-și asigura un chilipir – și trebuie să se aștepte în continuare să călătorească cu cea mai verde/curată companie aeriană majoră din Europa, cu cele mai mici emisii de CO2.”