Promoțiile ‘Cyber Week’ De La Ryanair Continuă Cu Ziua 4: Până La 20€ Reducere Pentru Zborurile Retur Pentru Această Iarnă

27 Nov 2019

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a lansat astăzi, 27 noiembrie, o promoție masivă de iarnă cu 20€ reducere pentru zborurile retur în perioada decembrie – februarie, din întreaga rețea de rute europene.

Această ofertă specială marchează Ziua 4 din cadrul seriei de promoții speciale ale Ryanair din cadrul ‘Cyber Week’, oferindu-le clienților 10 zile de reduceri fantastice pe website-ul Ryanair.com.

Aceste locuri trebuie rezervate până la miezul nopții, astăzi (ora 23:59 Miercuri). Clienții trebuie să urmărească în continuare Ryanair.com pentru cele mai recente oferte – unde cele mai mici tarife din Europa sunt pe punctul de a deveni și mai mici.

Alejandra Ruiz, Ryanair, a declarat:

“Este Ziua 4 din săptămâna noastră de promoții extraordinare din cadrul ‘Cyber Week’ și am tăiat tarifele cu până la 20€ pentru zborurile retur pentru călătorii din decembrie în februarie, aceastea fiind acum disponibile pentru rezervări până la miezul nopții (23:59 Miercuri).

Avem 10 zile de oferte speciale pe website-ul Ryanair.com, oferindu-le clienților cele mai mici tarife din Europa, cu economii și mai mari. Clienții trebuie să acceseze Ryanair.com pentru a-și asigura un chilipir – și trebuie să se aștepte în continuare să călătorească cu cea mai verde/curată companie aeriană majoră din Europa, cu cele mai mici emisii de CO2.”