RECORD DE VIZITE PE WEBSITE-UL RYANAIR DE ‘CYBER WEEK’

05 Dec 2019

PROMOȚIE PRELUNGITĂ CU TARIFE DE LA DOAR 14.99€

 

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a anunțat astăzi, 5 decembrie, un record de vizite și rezervări pe website pe parcursul celor 10 zile de promoții ‘Cyber Week’, cu peste 29 milioane de vizite în total – mai mult decât website-ul Tesco găzduiește într-o lună, mai mult decât cel al Chelsea FC primește în 6 luni, și mai mult decât vizitele pe care le înregistrează pagina web a Inter Milano într-un an.

 

Cyber Monday, desfășurat pe 2 decembrie, a înregistrat un record de vizite și rezervări, cu cel mai mare număr de vizite zilnice nu doar din rândul celor 10 zile consecutive de promoții fantastice ‘Cyber Week’, dar și de pe website-ul Ryanair.com din toate timpurile – surclasând recordul înregistrat în aceeași zi a anului trecut – cu peste 6 milioane de vizite pe Ryanair.com.

 

Ryanair a sărbătorit acest record de rezervări prin scoaterea la vânzare a locurilor de la doar 14.99€, pentru călătorii în ianuarie, care trebuie rezervate până la miezul nopții (orele 23:59 Joi).

 

Kenny Jacobs, Ryanair, a declarat:

 

“Suntem încântați să anunțăm un record de vizite din perioada promoțiilor noastre săptămânale de ‘Cyber Week’, cu peste 29 de milioane de vizite în total. Cyber Monday, din 2 decembrie, a fost ziua noastră cea mai

încărcată dintotdeauna cu peste 6 milioane de vizite pe website-ul Ryanair.com, mai mult decât populația Danemarcei, Irlandei sau a Norvegiei.

 

Aceste vizite și rezervări record reflectă cererea continuă pentru tarifele noastre reduse, cele mai mici emisii și ofertă mai largă de destinații. Pentru a sărbători, scoatem la vânzare locuri în întreaga rețea europeană de la doar 14.99€, pentru călătorii în ianuarie.

 

Aceasta este ultima oportunitate de a împacheta o escapadă la tarif redus deoarece tarifele incredibil de mici trebuie rezervate până la miezul nopții, așa că invităm clienții să acceseze Ryanair.com pentru a evita epuizarea acestora.”