Ryanair Anerkender Fagforeningen Forsa For Irsk Baseret Kabinebesætning

30 Aug 2018

Mere End 65% Af Ryanairs Kabinebesætning Er Nu Dækket Af Anerkendelsesaftaler Med Fagforeningen

Ryanair meddelte i dag (d. 30. aug.), at selskabet har underskrevet sin fjerde anerkendelsesaftale med fagforeningen Forsa, som vil være den repræsentative part, hvad angår Ryanairs direkte kabineansatte i Irland.

Ryanair ser frem til at arbejde med Forsa og det valgte Ryanair (Cabin Crew) Company Council til at afslutte en tidlig overenskomst for Ryanairs direkte kabineansatte i Irland. Denne overenskomst følger Ryanairs kabinebesætnings anerkendelsesaftaler med de italienske fagforeninger ANPAC, ANPAV og Fit-Cisl, og også UNITE som er fagforeningen i Storbritannien samt den tysk fagforening Ver.di.

Ryanairs personaledirektør, Eddie Wilson udtalte:

“Vi er glade for at underskrive denne anerkendelsesaftale for kabinebesætningen i Irland med Forsa. Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med både Forsa og deres Company Council for at adressere udfordringer direkte til vores irsk baseret kabinebesætning. Dette er endnu et tegn på de fremskridt, som Ryanair gør med fagforeninger, siden vi i december 2017 besluttede os for at anerkende fagforeninger. Mere end 65% af vores kabinepersonale er nu dækket af anerkendelsesaftale, og vi håber på at kunne underskrive endnu flere aftaler i de kommende uger.”