Ryanair Će Prevesti Preko 10 Milijuna Korisnika Za Božić

11 Dec 2018
  • Kanari, Bugarska, Slovačka & Poljska Kao Najpopularnije Destinacije

Ryanair, europski avioprijevoznik broj 1, danas (11. prosinca), objavio je da će prevesti preko 10 milijuna klijenata ovog Božića (između 11. prosinca i 8. siječnja), čime će oboriti prošlogodišnji rekord za 5%. Subota, 22. prosinca, bit će najprometniji dan ovih blagdana s gotovo 400.000 korisnika koji putuju na 2,100 letova, dok će zadnji let na Badnjak sletjeti u 17:55 sati, bez letova na Božić (jedini dan u kalendaru kada Ryanair ne leti), ali s ponovnim uspostavljenim letovima 26. prosinca.

Ryanair je potvrdio da najpopularnije „flying home for Christmas“ linije uključuju Bugarsku, Litvu, Poljsku, Rumunjsku i Slovačku, kao i Kanarske otoke za Božić na suncu, zajedno sa skijačkim stazama Austrije, Italije i Švicarske,

Ryanair poziva sve koji još nisu kupili poklon, da kupe Ryanair božićne poklon vaučere, koji su sada na rasprodaji na Ryanair.com stranici, omogućujući korisnicima da svojim voljenima poklone na izbor putovanje na preko 220 Ryanair destinacija.

Robin Kiely iz Ryanair-a kaže:

“Zadovoljstvo nam je što ćemo prevesti preko 10 milijuna ljudi ovog Božića, kako doma svojim obiteljim I prijateljima, tako I na zimski odmor I na skijališta diljem Europe. I nemojte zaboraviti da Ryanair-ovi božićni vaučeri predstavljaju idealni poklon za vaše voljene, nudeći im priliku da rezerviraju nezaboravno putovanje na jedno od naših 220 destinacija, po najnižim cijenama. Cijene vaučera kreću se od 25 eura/25 funti, stoga se prijavite na Ryanair.com stranicu kako biste nekomu pokłonili putovanje ovih blagdana”.