Ryanair Celebrează Transportarea Unui Număr Record De 150 Milioane De Clienți Cu Promoția “Milioane În Aer”

02 Oct 2019

30€ REDUCERE PENTRU 1 MILION DE LOCURI

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a lansat astăzi, 2 octombrie, promoția masivă ‘Milioane în aer’, cu până la 30€ reducere pentru zborurile dus-întors pentru peste 1 milion de locuri, pentru a sărbători transportarea unui număr record de 150 de milioane de clienți în întreaga Europă în ultimele 12 luni – un multiplu de 25 de ori a populației insulei Irlanda.

Această promoție extraordinară pentru locuri din întreaga rețea de rute europene este valabilă pentru călătorii în perioada octombrie – mai și poate fi găsită doar pe Ryanair.com, începând din acest moment și până Vineri, 4 octombrie, la miezul nopții.

Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer, Ryanair, a declarat:

“Suntem încântați să fi transportat un număr record de 150 de milioane de clienți în ultimele 12 luni. Pentru a celebra cei 150 de milioane de clienți care au ales să zboare cu Ryanair în acest an, am lansat promoția ‘Milioane în aer’ cu reduceri de până la 30€ pentru 1 milion de locuri disponibile pe zborurile dus-întors din întreaga noastră rețea de rute europene.

Această ofertă incredibilă este disponibilă pentru călătorii în perioada octombrie – mai și se va încheia la miezul nopții (ora 24:00), Vineri, 4 octombrie, astfel că invităm clienții să acceseze astăzi Ryanair.com pentru rezervări.”

 

Rezervări aici: www.ryanair.com/ie/en/plan-trip/explore/flight-deals-and-sales