Ryanair Flyver Over 10 Mio. Kunder Til Jul

11 Dec 2018

De Kanariske Øer, Bulgarien, Slovakiet Og Polen Er De Mest Populære Destinationer

Ryanair, Europas foretrukne flyselskab, i dag (d.11. december) afslørede, at flyselskabet vil transportere over 10 millioner kunder denne jul (mellem d.11. december og d.8. januar), hvilket slår sidste års julerekord med 5%. Lørdag den 22. december er sat til at være flyselskabets travleste dag i denne festlige højtid med næsten 400.000 kunder og næsten 2.100 flyvninger, mens den sidste flyvning juleaften lander klokken 17:55, og der er ingen flyvninger på 1. juledag (den eneste dag i kalenderen, hvor Ryanair ikke flyver), inden flyvninger genoptages den 26. december.

Ryanair bekræftede, at flyselskabets mest populære ‘flyve hjem til jul’ flyruter er til/fra Bulgarien, Litauen, Polen, Rumænien og Slovakiet, imens en ny rekord af kunder vil suse af sted til De Kanariske Øer til jul i solen, og også skiruter til Østrig, Italien og Schweiz bestilles hurtigt til både jul og nytår.

Og Ryanair opfordrede dem, der endnu har købt gaver, til at hente et Ryanair Julegavekort, som nu er til salg på hjemmesiden Ryanair.com, så kunderne kan give deres kære en rejsegave og valget imellem mere end 220 Ryanair destinationer.

Ryanairs Chris Lundshøj udtalte

“Vi er glade for at flyve mere end 10 millioner mennesker i denne julesæson, både hjem til deres familier og venner, og på ferier til vintersolen og hotspots for skiferier i hele Europa. Og glem ikke, at Ryanairs julegavekort er den ideelle julegave, der giver dine kære en chance for at bestille en uforglemmelig tur til et af vores 220 destinationer, til de laveste priser. Gavekort starter fra € 25 / £ 25 og er gyldige for rejser på tværs af vores stadigt voksende rutenetværk. Så log ind på hjemmesiden Ryanair.com i dag for at give en rejsegave i denne festlige højtid.”