RYANAIR FORLÆNGER SAMARBEJDET MED CARTRAWLER YDERLIGERE 2 ÅR

11 Sep 2017

Ryanair, Europas Nr 1 flyselskab, har i dag (d.11. sept.) annonceret en 2-årig forlængelse af dets eksklusive samarbejde med CarTrawler, verdens førerende B2B platform for rejseteknologi der driver Ryanairs Billeje, for at sikre Ryanairs 131 mio. kunder fortsat vil kunne nyde det bredeste udvalg af biler til de bedste priser på Ryanair.com hjemmesiden.

 

Ryanairs Billeje tilbyder kunderne en direkte forbindensel til mere end 1.500 førende og uafhængige biludlejer i mere end 30.000 lufthavne og byer i 174 forskellige lande. Siden lanceringen i september 2015 af Ryanairs billeje:

 

 

  • Kunder fra mere end 180 lande har lejet biler via Ryanair.com hjemmesiden
  • Dublin har været det mest populære sted for billeje, efterfulgt af Milan Bergamo, London, Málaga & Porto
  • Besøg fra mobilenheder er steget mere end 200%

 

Dette samarbejde vil snart blive udvidet til yderligere at omfatte landtransportydelser som taxa og jernbaner, da Ryanair fortsætter sin rejse til at blive “Amazon of Travel”.

 

Ryanairs marketingsdirektør Kenny Jacobs udtalte:

“Som del af vores “Always Getting Better” program, er vi glade for at forlænge vores eksklusive billeje samarbejde med CarTrawler. Kunder i mere end 180 forskellige lande har allerede lejet biler gennem Ryanair Billeje, drevet af CarTrawler, på Ryanair.com hjemmesiden, og deres industriførende teknologi og uovertrufne lager sikrer de laveste priser for vores kunder. Vi skal arbejde tæt for at udvide vores tilbud til at omfatte yderligere muligheder for landtransport, da vi fortsætter med at tilbyde meget mere end blot de laveste flypriser i Europa.”

 

CarTrawlers adm. direktør, Mike McGearty udtalte:

“CarTrawler holdet har i de sidste to år været stærkt fokuseret på at forbedre Ryanairs Billeje performance, og vi er glade for at se dette hårde arbejde betaler sig. Innovationer som komplet renoveringer af mobilwebplatformen og en fuldstændig integration af CarTrawler-teknologian ind i Ryanair app’en har ført til en problemfri oplevelse på tværs af alle enheder for Ryanairs kunder. Vi har haft særlig succes fra tekniske forbedringer til vores nyeste maskineindlæringsbaseret produktudvalg, adfærdsmæssige målretning og mobil/computer markedsføringsfunktionalitet. Vi er glade for, at Ryanair har valgt at forlænge samarbejde med CarTrawler, og vi ser frem til at bygge videre på, hvad der allerede er et meget succesfuldt forhold