Ryanair Går Med Til At Anerkende Piloters Fagforeninger For At Undgå Store Forstyrrelser For Kunderne I Juleperioden

15 Dec 2017

Ryanair annoncerede i dag (fredag d.15. dec.), at flyselskabet har skrevet til piloternes fagforeninger i Irland, Storbritannien, Tyskland, Italien, Spanien og Portugal for at invitere hver af dem til samtaler i forhold til anerkendelse af disse fagforeninger som repræsentanter for piloterne hos Ryanair i hver af disse lande, så længe at de etablerer kommitéer for Ryanair piloter til at håndtere Ryanair emner, da Ryanair ikke vil engagere sig med piloter som flyver for konkurrenters selskaber i Irland eller andre steder.

 

Ryanair vil nu ændre sin politik gennem længere tid om ikke at anerkende fagforeninger for at undgå enhver trussel af forstyrrelser for sine kunder og flyafgange fra piloternes fagforeninger gennem juleugen. Ryanair opfordrer nu alle disse piloters fagforeninger om at afbryde den truende industrielle aktion på onsdag d. 20. dec., så vores kunder kan se frem til at rejse og komme hjem til jul uden truslen eller bekymringen om, at en pilotstrejke hænger over deres hoveder.

 

Ryanairs Michael O’Leary sagde:

“Juleafgangene er meget vigtige for vores kunder, og vi ønsker at fjerne enhver bekymring om, at de muligvis vil blive forstyrret af en industriel aktion fra piloterne i næste uge.

Hvis den bedste måde at opnå dette på er ved at tale med vores piloter gennem en anerkendt fagforeningsproces, så er vi parate til at gøre således, og vi har i dag skrevet til disse fagforeninger for at invitere dem til samtaler for at anerkende dem og opfordre dem til at afbryde den truende industrielle aktion som er planlagt for juleugen.

At anerkende fagforeninger vil være en markant ændring for Ryanair, men vi har også ført radikale ændringer, senest da vi lancerede Ryanair Labs og vores yderst vellykkede Always Gettingn Better program i 2013 til at forbedre kundernes oplevelser.

Ved at sætte kundernes behov først, og undgå forstyrrelse for juleafgangene, er grunden til, at vi nu vil tale med vores piloter gennem anerkendte nationale fagforenings strukturer, og vi håber og forventer, at disse strukturer kan og vil blive aftalt med vores piloter tidligt i det nye år.”