Ryanair Kører En Hel Uge Med Massive ’Black Friday’ Tilbud På Ryanair.Com

20 Nov 2017

Ryanair, Europas foretrukne flyselskab, har i dag (d.20. nov.) startet en hel uge med massive ’Black Friday’ tilbud som tilbyder kunderne fantastiske tilbud syv dage i træk på Ryanair.com hjemmesiden.

 

Førstedagen starter med et massivt juleudsalg med op til 15% rabat på en halv million flybilletter for rejser i december, som skal bookes inden midnat mandag . Kunderne bør holde øje med Ryanair.com for at se de seneste daglige tilbud, hvor de laveste flybilletpriser i Europa er på vej til at blive endnu billigere.

 

Ud over denne uges lange Black Friday tilbud, så er der også 20% rabat på alle check-in kufferter/tasker.

 

Ryanairs Robin Kiely sagde:

“Temperaturen er faldet, og det samme er vores billetpriser, så vi starter et ugelangt ’Black Friday’ tilbud. Vi kører med fantastiske tilbud syv dage i træk på Ryanair.com, som tilbyder kunderne de laveste priser i Europa, og nu med endnu større besparelser.

Vi har skåret op til 15% af prisen på en halv million flybilletter for rejser i december, som kun er tilgængelige nu og indtil midnat i aften. Kunderne bør skynde sig at logge ind for at gøre en god handel i dag – og holde udkig efter de daglige tilbud hele ugen.

Som en del af vores ’Black Friday’ tilbud, kører vi også med op til 20% rabat på alle check-in kufferter som bookes i denne uge for at sikre endnu flere besparelser for kunderne.”