Ryanair Lanceert Week-Lange ‘Black Friday’ Promotie

20 Nov 2017

7 Dagen Van Massieve Verkoop Op Ryanair.Com

 

Ryanair, de No.1 airline in Europa, heeft vandaag (20 november) een week lange ‘Black Friday’-promotie gelanceerd, waarmee klanten 7 opeenvolgende dagen fantastische aanbiedingen op de website van Ryanair.com krijgen.

De eerste dag begint met een enorme kerstverkoop, met tot 15% korting op 500.000 stoelen voor reizen in december, die moeten worden geboekt voor middernacht vanavond (maandag 24.00 uur). Klanten moeten Ryanair.com in de gaten houden voor de nieuwste dagelijkse aanbiedingen – waar de laagste tarieven in Europa op het punt staan nog lager te worden.

Naast deze week-lange Black Friday promotie is er ook nog 20% korting op alle incheck-bagage.

Ryanair’s Robin Kiely zei:

“De temperatuur is gedaald en dat geldt ook voor onze tarieven met de lancering van onze week-lange ‘Black Friday’ stoelverkoop. We hebben 7 dagen geweldige aanbiedingen op de website van Ryanair.com, waarmee klanten de laagste tarieven in Europa krijgen, met nog grotere besparingen.

We hebben tot 15% korting op 500.000 stoelen voor reizen in december, alleen beschikbaar tot middernacht vannacht. Klanten moeten zich aanmelden bij Ryanair.com om vandaag een koopje te doen – en kunnen deze week elke dag extra grote besparingen verwachten.

Als onderdeel van onze ‘Black Friday’-promotie geven we ook een korting van 20% op alle geboekte bagages deze week, waardoor onze klanten nog meer kunnen besparen. “