Ryanair Lancerer En Ny Inflight Menu

29 Mar 2018

 

Nye Drikkevarer Og Sunde Snacks Er Nu Tilgængelige Ombord

 

Ryanair, Europas foretrukne flyselskab, starter i dag (d. 29. marts) en række nye premiumprodukter som en del af en forbedret inflight menu, som inkluderer Heineken 0.0 (non-alkohol øl), Hendricks gin, Grey Goose vodka og sundere snacks såsom UFIT Protein Drinks, Dr Coy’s barer og en udvidet række af Fulfil proteinbarer. Ryanair er det første flyselskab, som tilbyder Heineken 0.0. som kan findes i ”Getaway Café” menuen indeni det gratis ”Ruanway Retail” inflight magasin, som også indeholder en række af eksklusive gaveidéer, budgetvenlige måltider og ny serie af kosmetik og dufte for kvinder og mænd.

 

 

Ryanairs pressechef Robin Kiely sagde:

 

“Vi er meget glade for at lancere en ny række premiumprodukter i vores inflight menu, der består af Heineken 0.0 (non-alkohol øl), Hendricks gin, Grey Goose vodka og sundere snacks såsom UFIT Protein Drinks, Dr Coy’s barer og en udvidet række af Fulfil proteinbarer. Disse produkter og meget mere kan findes indeni vores ”Runway Retail” inflight magasin, der er fyldt med eksklusive gaveidéer, konkurrencer og vores forbedret ”Getaway Café” menu.”

 

Kunderne kan allerede vælge Ryanair for de laveste priser og stort udvalg af ruter. Nu kan de også se frem til en endnu bedre oplevelse ombord med vores forbedret menu, der gør Ryanair til et ideelt valg for familier og venner denne sommer.”