Ryanair Lancerer Ny Transporttjeneste Drevet Af Cartrawler

04 Jan 2018

Ryanair, Europas foretrukne flyselskab, lancerede i dag (d.4. jan.) Ryanair Transfer, en ny bookingplatform for transporttjenester, der drives af CarTrawler, som giver Ryanair kunder mulighed for at bestille blandt det bredeste udvalg af transporttjenester, som inkluderer taxi, privatchauffør, bus og tog, og alt sammen til de laveste priser på Ryanair.com hjemmesiden.

Ryanair Transfers, som nu er gået live på Ryanair.com, giver kunderne en direkte forbindelse til landtransportmuligheder i 33 europæiske lande, og er det seneste initiativ i en række af forbedringer som en den af Ryanairs ”Always Getting Better”-program.

Ryanairs Greg O’Gorman sagde:

“Vi er glade for at lancere Ryanair Transfers, vores nye bookingplatform, drevet af CarTrawler, som tilbyder mest værdi for pengene og den bredeste vifte af landtransport til vores 129 millioner kunder. Dette er det seneste initiativ i en række af forbedringer af kundeoplevelsen som en del af vores ”Always Getting Better”-program. Ryanair kunderne kan allerede benytte sig af de laveste priser i Europa, og dette produkt vil netop også sikre dem transport til de laveste priser på jorden.”

CarTrawlers Aileen McCormack sagde:

“Ryanair Transfers, drevet af CarTrawler, tilbyder kunderne endnu flere transportmuligheder med taxi, privatchauffør, busbilletter, delebus eller jernbanetransport, som et led i Ryanairs mål om at blive ”the Amazon of Travel”. Vi vil nu omhyggeligt udvælge og tilbyde enhver form for landtrnasport for hvert skridt af kundens rejse. Sådan en slags partnerskab er aldrig set før; at verdens største hjemmeside for et flyselskab, og den største udbyder af business-to-business transportmuligheder slår sig sammen på denne måde.”