Ryanair Lancerer Sin Nye Miljøpolitik

07 Mar 2018

Flyselskabet Tilbyder Kunderne Frivillige Co2 Bidrag

 

Fond Opført Til At Støtte Klimaforandringsprojekter

Ryanair, Europas grønneste flyselskab, lancerede i dag (d. 7. marts) en ny miljøpolitik der forpligter sig til ambitiøse, fremtidige miljømål, der bygger på imponerende resultater indtil videre. Ryanair forpligter sig til at adressere klimaforandringer og de prioriteter og politikker, der vil gøre det muligt for Ryanair at fortsætte med at sænke CO2-emissioner og støjforurening.

Denne miljøpolitik illustrerer Ryanairs engagement til at håndtere dets påvirkning på miljøet ved at:

– Lede vejen som Europas grønneste og reneste flyselskab

– Forpligte sig til ambitiøse miljømål

– Investere milliarder i de nyeste og mest brændstoføkonomiske fly

– Forpligte sig til at eliminere alt ikke-genanvendeligt plastik indenfor 5 år

– Tilbyde kunderne at kompensere for kulstofomkostningerne på deres flyvninger

 

Ryanairs marketingsdirektør Kenny Jacobs sagde:

“Som Europas grønneste flyselskab er vi glade for at lancere vores nye miljøpolitik, et blueprint for vores resultater til dato og for fremtidige mål. Ved at operere den yngste flåde i Europa, have en høj belægning på vores fly og en effektiv brændstofforbrænding er vi i stand til løbende at sænke vores CO2-emissioner for at blive det grønneste flyselskab i Europa. Desuden kan kunderne nu opveje kulstofomkostningerne på deres flyvninger ved at lave en frivillig donation til klimavelgørenhed i slutningen af bookingprocessen, og vi har forpligtet os til at blive plastikfri i vores daglige drift over de næste fem år.”

 

Ryanairs driftsdirektør Peter Bellew sagde:

“Vi er glade for at lancere vores miljøpolitik som for alvor fastslår vores forpligtelse til at kontinuerligt forbedre carbonudledningen af vores aktiviteter. Vi tager vores ansvar i forhold til klimaforandringerne ved at minimere brændstof- og energiforbruget, reducere støjforureningen og ihærdigt støtte de globale emissionsmål. Vi vil lede vejen gennem disse initiativer, og vores fremskridt vil årligt blive offentliggjort på vores hjemmeside og i vores årsrapport.”

Environmental Policy