RYANAIR LANSEAZĂ NOUA RUTĂ BUCUREȘTI – PAPHOS

20 Sep 2017

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, astăzi, 19 septembrie, a lansat o nouă rută din București către Paphos, cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, începând din aprilie 2018, prima din noile rute ale orarului București Vara 2018. Programul complet de vară pentru 2018 va fi publicat și disponibil pentru rezervări într-o etapă viitoare, în această toamnă.

Clienții români și vizitatorii pot acum să se aștepte la tarife chiar mai mici și să se bucure de ultimele îmbunătățiri pentru consumatori ale programului “Always Getting Better”, care include:

  • 20 de rute Air Europa din Madrid, la vânzare pe Ryanair.com
  • Zboruri de conexiune pe Roma Fiumicino și Milano Bergamo, cu alte aeroporturi care vor urma
  • Un nou parteneriat cu Erasmus Student Network, oferind reduceri și o platform de călătorii dedicată
  • Control vocal Alexa pentru rezervarea zborurilor, hotelurilor și a situației zborurilor pe Ryanair.com

Denis Barabas, Ryanair, a declarat:

“Ryanair este încântată să anunțe o nouă rută din București către Paphos, care va fi operată cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, începând din aprilie, prima din noile rute ale orarului Vara 2018 București, care va fi disponibil pentru rezervări, în septembrie, pe Ryanair.com.

Pentru a sărbători, scoatem la vânzare locuri din București, de la doar 7.99€ pentru călătorii în octombrie și noiembrie, care sunt disponibile acum pentru rezervări până la miezul nopții, Joi, 21 septembrie. Pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții trebuie să se grabească și să acceseze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.”