Ryanair Lansează O Nouă Rută Din București Către Amman

05 Feb 2018

Ryanair, compania aeriană preferată a europenilor, a lansat astăzi, 4 februarie, o nouă rută din București către Amman, în Iordania. Noua rută vor fi operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale începând cu sfârșitul lunii octombrie, și este parte a programului de iarnă 2018 Ryanair din București.

 

Pentru această nouă conexiune din București, locurile vor fi scoase la vânzare pe Ryanair.com mai târziu în această lună, dar până atunci clienții români și vizitatorii se pot bucura de tarife chiar mai mici și de noile îmbunătățiri ale programului “Always Getting Better”, care includ tarife reduse pentru bagajele înregistrate, Ryanair Rooms cu Credit de Călătorie, zboruri de conexiune la Roma, Milano și Porto, dar și Ryanair Transfers.

 

Rută nouăFrecvență
București – Amman2 x săptămână

 

Olga Pawlonka, Ryanair, a declarat:

 

“Suntem încântați să lansăm această rută nouă din București către Amman, în Iordania, cea de-a 34-a țară în care operăm. Noua rută va fi operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale începând cu sfârșitul lunii octombrie, ca parte a programului nostru Iarna 2018 București.

 

Locurile vor fi scoase la vânzare mai târziu, în această lună, pe Ryanair.com, și clienții români, dar și vizitatorii trebuie să se aștepte în continuare la tarife chiar mai mici și la ultimele îmbunătățiri ale programului “Always Getting Better”, care includ tarife reduse pentru bagajele înregistrate, Ryanair Rooms cu Credit de Călătorie, zboruri de legătură la Roma, Milano și Porto, dar și Ryanair Transfers”