Ryanair Lansează O Nouă Rută Din București Către Kavala, Grecia

15 Oct 2019

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a anunțat astăzi, 15 octombrie, o nouă rută din București către Kavala în Grecia, cu o frecvență săptămânală în perioada de vârf a sezonului vara 2020, parte a programului de vară 2020 al Ryanair pentru România, care va fi lansat în curând.

Clienții din București și vizitatorii pot acum să-și rezerve vacanța de vară în Kavala, călătorind la cele mai mici tarife cu cea mai ecologică companie aeriană majoră din Europa și cu cele mai mici emisii de CO2.

Pentru a sărbători lansarea acestui nou serviciu din București, Ryanair a scos la vânzare locuri pe întreaga sa rețea de rute europene de la doar 16.99€ pentru călătorii până în ianuarie 2020, și care trebuie rezervate până la miezul nopții, Joi, 17 octombrie, doar pe Ryanair.com.

 

Denis Barabas, Ryanair, Alejandra Ruiz a declarat:

“Suntem încântați să anunțăm o nouă rută din București către Kavala, care va fi operată săptămânal în următoarea vară din 2020.

Pentru a sărbători scoate la vânzare locuri în întreaga rețea de la doar 16.99€ pentru călătorii până în ianuarie 2020, care sunt acum disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Joi, 17 octombrie doar pe Ryanair.com.”