Ryanair Lansează O Nouă Rută Din București Către Pisa Pentru Iarna 2019

27 Feb 2019

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a lansat astăzi, 27 februarie, o nouă rută din București către Pisa, care va fi operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale din octombrie și este parte a programului de Iarnă 2019 a Ryanair pentru România, ce va fi lansat în curând.

Clienții români și vizitatorii pot acum să-și rezerve vacanțele până în martie 2020, bucurându-se de tarife mai mici și îmbunătățirile pentru experiența clienților, ca:

  • Tarife mai mici – găsește un tarif mai mic în 3 ore, primește diferența de preț plus 5€ credit în MyRyanair
  • Punctualitate – target de 90% (excl. ATC) sau 5% reducere pentru următoarea lună la tarifele aeriene
  • Noua Aeronavă Max – noi interioare, mai mult spațiu pentru picioare, mai multe locuri, cea mai ecologică aeronavă – Aprilie
  • Carta Atenției pentru Clienți – reclamațiile EU261 vor fi procesate în 10 zile, asistență 24/7, conectare în 2 minute
  • Atenție pentru clienți – Perioadă de grație de 48 de ore pentru modificări gratuite la rezervări
  • Îmbunătățiri de mediu – contribuție pentru emisiile de carbon și fără plastic în 5 ani
  • Noi opțiuni – Tarif anual de 199€ pentru locuri gratuite, fast-track și îmbarcare prioritară pentru oaspeții frecvenți
  • Îmbunătățiri digitale – opțiune nouă de căutare a tarifelor, tichete pentru evenimente sportive, ghiduri de călătorie și acces mai rapid de pe mobil

Programul de Iarnă 2019 complet a Ryanair pentru România va fi prezentat în curând. Pentru a sărbători noua rută din România, Ryanair a lansat o vânzare promoțională cu tarife de la doar 19.99€, pentru călătorii în octombrie, care trebuie rezervate până la miezul nopții, vineri, 1 martie, doar pe website-ul Ryanair.com.

Olga Pawlonka, Ryanair, a declarat:

“Suntem încântați să anunțăm o nouă rută din București catre Pisa, Italia, care va debuta în octombrie 2019 și va fi operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale, parte a programului Iarna 2019. Clienții din România pot acum să-și rezerve zborurile către Pisa până târziu, în martie 2020.

Pentru a sărbători scoatem la vânzare locuri de la doar 19.99€, pentru călătorii în octombrie, dar care trebuie rezervate până la miezul nopții, vineri, 1 martie. Deoarece se vor vinde rapid, dar și pentru a nu rata această promoție specială, clienții trebuie să se grăbească și să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”