Ryanair Lansează O Nouă Rută Din București Către Tel Aviv

09 Jan 2019

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a lansat astăzi, 9 Ianuarie, o nouă rută din București către Tel Aviv. Noua rută va fi operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale și va debuta în aprilie 2019, fiind parte a celui mai mare program de vară 2019 al Ryanair din București.

Programul de vară 2019 al Ryanair, din București, oferă 19 rute în total, incluzând cele 5 rute noi către Amman, Chania, Marsilia, Pescara și noua destinație – Tel Aviv.

Clienții români și vizitatorii se pot bucura acum de tarife mai mici și de ultimele îmbunătățiri ale programului “Always Getting Better” care include:

  • Tarife reduse pentru bagaje
    • – Tarif redus de 25€ x bagaj de 20kg
    • – Tarif redus de 8€ x bagaj de 10kg
  • Ryanair Rooms cu 10% în Credit de Zbor
  • Ryanair Transfers – opțiuni variate de transport terestru cu noul partener Car Trawler

Olga Pawlonka, Ryanair, a declarat:

“Suntem încântați să anunțăm o nouă rută din București catre Tel Aviv, care va debuta în aprilie 2019 și va fi operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale, parte a programului vara 2019.

Pentru a sărbători oferim o reducere de până la 30€ pentru călătoriile dus-întors din întreaga noastră rețea de rute europene pentru călătorii din Ianuarie până la mijlocul lunii Mai, și care sunt disponibile pentru rezervări până Duminică, 13 ianuarie.. Pentru că se vor vinde rapid, dar și pentru a nu rata această promoție specială, clienții trebuie să se grăbească și să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”