RYANAIR LANSEAZĂ O NOUĂ RUTĂ DIN CLUJ CĂTRE LONDRA STANSTED

02 Oct 2019

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a anunțat astăzi, 1 octombrie, lansarea unei noi rute din Cluj către Londra Stansted în Regatul Unit, care va fi operată cu o frecvență de trei zboruri săptămânale începând cu luna martie a anului viitor, ca parte a programului Ryanair pentru Vara 2020 în România care urmează a fi anunțat în curând.

Clienții români și vizitatorii pot acum să-și rezerve vacanța de vară la Londra cu locuri disponibile până în octombrie 2020, zburând la cele mai mici tarife cu cea mai verde / curată companie aeriană majoră din Europa, cu cele mai mici emisii de CO2 per pasager / kilometru.

Pentru a sărbători noua rută din Cluj, Ryanair a lansat o vânzare promoțională de locuri pe întreaga rețea de rute europene cu tarife de la doar 14.99€ pentru călătorii începând din acest moment și până la sfarșitul lunii noiembrie 2019, dar care trebuie rezervate până Joi, 3 octombrie, doar pe Ryanair.com.

 

Denis Barabas, Ryanair, a declarat:

“Suntem încântați să anunțăm noua rută Cluj – Londra, care va fi operată din martie cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, parte a programului vara 2020. Clienții din Cluj își pot acum rezerva zborurile către Londra până în octombrie 2020.

Pentru a sărbători acest nou serviciu scoatem la vânzare locuri în rețeaua noastră de rute europene, de la doar 14.99€, pentru călătorii începând din acest moment și până la finalul lunii noiembrie 2019, dar care trebuie rezervate până la miezul nopții, Joi, 3 octombrie. Pentru a nu rata această ofertă extraordinară clienții sunt invitați să accese Ryanair.com pentru rezervări.”