Ryanair Lansează Promoția Săptămânală De “Vinerea Neagră”

20 Nov 2017

7 Zile De Reduceri De Prețuri Masive Pe Ryanair.Com

 

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, astăzi, 20 noiembrie, a lansat promoția săptămânală de “Vinerea Neagră”, oferindu-le clienților 7 zile de oferte fantastice, disponibile doar pe pagina web Ryanair.com.

Ziua unu debutează cu o vânzare promoțională masivă de Crăciun, cu până la 15% reducere pentru 500,000 de locuri pentru călătorii în decembrie, locuri care pot fi rezervate până astăzi, la miezul nopții (Luni, ora 24:00). Clienții trebuie să stea cu ochii pe Ryanair.com pentru cele mai recente oferte zilnice – unde tarifele cele mai mici din Europa sunt pe punctul de a deveni chiar mai reduse.

În plus la ofertele săptămânale de “Vinerea Neagră” avem 20% reducere la toate bagajele înregistrate.

Robin Kiely, Ryanair, a declarat:

“Temperaturile au scăzut, la fel și tarifele noastre odată cu lansarea vânzării promoționale săptămânale de ‘Vinerea Neagră’. Pe Ryanair.com, avem 7 zile de oferte incredibile, oferindu-le clienților cele mai mici tarife din Europa, cu economii și mai mari.

Tăiem până la 15% pentru 500,000 de locuri, pentru călătorii în decembrie, acestea fiind acum disponibile pentru rezervări până astăzi, la miezul nopții. Clienții trebuie să acceseze Ryanair.com pentru a-și asigura un chilipir, dar să se aștepte în continuare la economii și mai mari în fiecare zi din această săptămână.

Ca parte a promoției noastre de ‘Vinerea Neagră’, vom mai oferi un discount de 20% pentru toate bagajele înregistrate achiziționate în această săptămână, asigurându-le clienților economii și mai însemnate.”