Ryanair Lansează Un Nou Meniu De Bord

29 Mar 2018

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a lansat astăzi, 29 martie, o gamă nouă de produse premium, parte a meniului său îmbunătățit, incluzând Heineken 0.0 (bere fără alcool), gin Hendricks, vodka Grey Goose, și gustări mai sănătoase ca băuturile UFIT Protein, batoanele Dr Coy’s și o gamă lărgită a batoanelor proteice Fulfil. Ryanair este prima companie aeriană care oferă Heineken 0.0, care poate fi găsit în meniul ‘Getaway Café’ din interiorul revistei de zbor gratuite ‘Runway Retail’, care adună o gamă de propuneri exclusive de cadouri, meniuri la prețuri prietenoase, noi cosmetice și parfumuri pentru bărbați și femei.

 

Robin Kiely, Ryanair, a declarat:

 

“Suntem încântați să lansăm o nouă gamă premium de produse în meniul nostru de zbor, incluzând Heineken 0.0, gin Hendricks, vodka Grey Goose, și gustări sănătoase așa ca băuturile UFIT Protein, batoane Dr Coy’s și mai multe sortimente de batoane Fulfil. Aceste produse și multe altele pot fi găsite în interiorul revistei de zbor ‘Runway Retail’ plină de idei de cadouri exclusive, competiții și un meniu îmbunătățit ‘Getaway Café’.

 

Clienții deja aleg Ryanair pentru cele mai mici tarife și oferta de rute grozavă. Acum trebuie să se aștepte la o experiență de zbor mai plăcută cu noul nostru meniu de bord îmbunătățit care face Ryanair alegerea ideală pentru familii și prieteni în această vară.”