Ryanair Lansează Un Nou Serviciu De Transferuri Cu Sprijinul Cartrawler

04 Jan 2018

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a lansat astăzi, 4 ianuarie, o nouă platformă de transferuri susținută de CarTrawler, permițându-le clienților Ryanair să-și rezerve o gamă largă de servicii de transport la sol, care includ ofertele de taxi, șoferi, autocare, autobuze și de trenuri toate la cele mai mici prețuri pe pagina web Ryanair.com.

Ryanair Transfers, care este acum disponibil pe Ryanair.com, le oferă clienților o conexiune directă la opțiunile de transfer terestre din 33 de țări europene, și e ultima din seria de îmbunătățiri din cadrul programului “Always Getting Better”.

Greg O’Gorman, Ryanair, a declarat:

“Suntem încântați să lansăm Ryanair Transfers, noua noastră platformă de rezervări de servicii de transfer la sol, susținută de CarTrawler, care le oferă cele mai convenabile soluții de transport terestru celor 129 de milioane de clienți ai noștri. Aceasta e ultima din seria de îmbunătățiri din cadrul programului “Always Getting Better”. Clienții Ryanair se bucura deja de cele mai mici tarife din Europa, și, de asemenea, acest nou produs le va garanta cele mai mici prețuri pentru transferurile terestre.”

Aileen McCormack, CarTrawler, a declarat:

“Ryanair Transfers, susținut de CarTrawler, le oferă clienților mai multe soluții de transfer cu servicii de taxi, șoferi, bilete de autobuz, autocare și trenuri, acesta fiind nou pas înainte pentru Ryanair în devenirea unui “Amazon al Călătoriilor”. Cu inteligență vom selecta și oferi diverse modalități de transport la sol pentru fiecare stadiu al călătoriei clienților. Acesta e un prim parteneriat mondial dintre cel mai mare website din lume al unei copanii aeriene, și cel mai mare furnizor mondial de servicii de mobilitate “Business to Business”.”