Ryanair Lansirao Prve Letove Iz Dubrovnika I Splita

03 Dec 2018

Ryanair, europski avioprijevoznik broj 1, danas (3. prosinca), lansirao je prve letove prema Dubrovniku I Splitu iz Dublina, četiri puta tjedno od mjeseca lipnja, u sklopu svog najvećeg dosad hrvatskog ljetnog rasporeda 2019, koji također uključuje letove od Zadra prema Koelnu, Hamburgu I Nurembergu.

Hrvatski korisnici I posjetitelji sada mogu isplanirati svoje putovanje po još nižim cijenama I uživati u 2018 “Always Getting Better” poboljšanjima koja uključuju:

  • Jeftiniju prijavljenu (check-in) prtljagu
    • nižih 25 eura za 20kg prijavljene prtljage
    • nižih 8 eura za 10kg prijavljene prtljage
  • Ryanair-ove sobe s 10% popusta na Travel Credit
  • “Try Somewhere New” – platforma za putovanja na Ryanair.com

Izvršni direktor prodaje I marketinga za Europu, Ivana Hanjš, rekla je:

Ryanair je zadovoljan što može najaviti prve letove iz Dubrovnika I Splita prema Dublinu, koji kreću četiri putta tjedno od mjeseca lipnja, kao dio proširenog ljetnog rasporeda 2019, a koji također uključuje nove letove iz Zadra prema Koelnu, Hamburgu i Nurembergu.

Kako bismo proslavili, u prodaju puštamo sjedala od samo 19.99 eura za putovanja u travnju i svibnju, koja su dostupna za rezervaciju do srijede u ponoć (5. prosinca). Budući će se ova sjedala brzo rasprodati, korisnici bi se trebali logirati na Ryanair.com kako ne bi propustili ponudu.”