Ryanair Najavljuje Novu Bazu U Zagrebu

30 Mar 2021

Dva Zrakoplova U Bazi, Investicija Vredna 200 Milijuna Dolara, 12 Novih Ruta

Ryanair, europska broj 1 aviokompanija, danas 30. ožujaka  najavljuje otvaranje nove baze u Zagrebu sa dva zrakoplova, 36 tjednih letova i 12 novih ruta povezujući Zagreb s’mnoštvom međunarodnih ruta diljem Europe. Nova baza pojačat će zračni promet i turističku industriju u regiji uz nastavak programa cijepljenja i otvaranja Europe na vrijeme za ljetne praznike.

Ryanair-ov raspored iz Zagreba će donjeti:

  • Dva zrakoplova u bazi – investicija vredna 200 milijuna dolara, 60 izravnih radnih mjesta
  • Do 36 tjednih letova
  • 12 novih ruta do Pariza, Londona, Rima, Milana, Brisela, Frankfurt Hana, Memimgema, Karlsruhea, Dortmunda, Geteborga, Podgorice i Oslo Torpa.

Hrvatski potrošači sada mogu rezervirati ljetne praznike po još nižim cijenama, a uz mogućnost korištenja Ryanair-ove besplatne naknade za promjenu leta ako se planovi promijene. U znak proslave, Ryanair je pokrenuo prodaju sjedala po cijenama od samo 151 kunu za putovanja do kraja ožujka 2022. godine, koja se moraju rezervirati do četvrtka, 1. travnja u ponoć na web stranici Ryanair.com.

Izvršni direktor Ryanair-a Eddie Wilson, rekao je:

“Oduševljeni smo što smo pokrenuli novu hrvatsku bazu koja predstavlja investiciju vrednu 200 milijuna dolara u Zagrebu. Ovim će se razvojem stvoriti preko 60 izravnih radnih mjesta i našim ćemo hrvatskim kupcima ovog ljeta ponuditi mnoštvo europskih atraktivnih destinacija, uključujući popularna odredišta poput Rima, Milana, Pariza i Londona.

Imajući na umu da se ograničenja zbog Covida 19 redovito mijenjaju, kupci sada mogu rezervirati letove za zasluženi odmor, znajući da, ako trebaju odgoditi ili promijeniti datum putovanja, to mogu učiniti do dva puta uz besplatnu naknadu za promjenu leta do kraja listopada 2021.

 Kako bismo proslavili lansiranje nove zagrebačke baze i novih ruta, pokrećemo prodaju sjedala po cijenama od 151 kune za putovanja do kraja ožujka 2022., koja se moraju rezervirati do ponoći u četvrtak, 1. travnja 2021. Budući da su ove nevjerojatne niske cijene, cijene će se brzo povećati, a kupci se trebaju ulogirati na www.ryanair.com što prije i izbjeći propuštanje ove fantastične cijene.”

* Napomene za uređivača: Pogledajte priloženi popis novih ruta

 

Nove rute
Iz ZagrebaTjedni letovi
Brussels Charleroi3
Dortmund2
Frankfurt-Hahn3
Gothenburg-Landvetter3
Karlsruhe/Baden-Baden3
London Stansted7
Memmingen2
Milan Bergamo4
Paris Beauvais2
Podgorica2
Rome Ciampino3
Torp Sandefjord2